Πολιτική

Το νέο πολιτικό κόμμα «Βόρεια Λέγκα» ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη: «Από Έλληνες για τους Έλληνες» (βίντεο)


Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το νέο πολιτικό κόμμα «Βόρεια Λέγκα» που όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση «έγινε από Έλληνες για τους Έλληνες που ήδη βιώνουν την ανείπωτη αυτή καταστροφή».

«Έγινε για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε ό,τι μπορεί ακόμα να διασωθεί. Πιστεύουμε πως είμαστε η τελευταία Γενεά Αγωνιστών και πως δίνουμε αυτόν τον έσχατο και δύσκολο Αγώνα, όχι για οφφίκια και θώκους υπονομευμένους από πριν, ούτε για τον «πλούτον και την πολύχρυσον χλιδήν» αλλά για «της ελαίης τον διδόμενον στέφανον»», τονίζεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση του νέου κόμματος που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Επικεφαλής σύμφωνα με το voria.gr είναι το πρώην δεξί χέρι του Γιώργου Καρατζαφέρη, Χρήστος Ορφανίδης ο οποίος δήλωσε στο Μέσο: «Ήμουν δεξί χέρι του Γιώργου Καρατζαφέρη, είναι ο μέντοράς μου, είμαι πιστό του αντίγραφο και έτσι, όταν με αποδόμησε ο ίδιος έκανα την επιλογή που είχε κάνει αυτός επί Καραμανλή, όταν τον έδιωξε λόγω ‘Σαλώμης’. Είχα τρεις επιλογές. Να μείνω στον πάγκο, να πάω σε άλλο κόμμα ή να δημιουργήσω ένα νέο κόμμα. Επέλεξα την τρίτη, επειδή δε θέλω να εξαργυρώσω τίποτα και επειδή η χώρα διανύει περίοδο κατοχής, ιδιότυπης οικονομικής κατοχής. Η μόνη μας φιλοδοξία είναι να βοηθήσουμε τον τόπο, δηλαδή να βοηθήσουμε τα παιδιά μας, γιατί αυτά είναι ο τόπος».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ