Ρωσία

To T-14 Armata πιο βολικό από ποτέ: Τώρα και με τουαλέτα για τους αρματιστές (Βίντεο)

Εντάξει οι Ρώσοι είναι πολύ πρωτοποριακοί. Μέχρι και τουαλέτα έβαλαν για να είναι όλα πιο άνετα... Ο πόλεμος πόλεμος και η άνεση άνεση.

Του Δούκα Γαϊτατζή

Ο πόλεμος είναι κόλαση – αλλά όχι για τους ρώσους αρματιστές, που πρόκειται γίνει λίγο πιο βολικός.

Οι σχεδιαστές του νέου άρματος μάχης T-14 Armata, που επί του παρόντος είναι υπό εξέλιξη, δήλωσαν ότι τα τελευταία σχέδια για το τεθωρακισμένο όχημα περιλαμβάνουν μια εσωτερική τουαλέτα για το τριμελές πλήρωμα του.

Ο Ιλία Μπαράκοφ, ένας αξιωματούχος του Γραφείου Κατασκευής Μεταφορικών Μηχανημάτων Ουράλ στο Εκατερίνεμπουργκ, ανακοίνωσε την 7η Μαρτίου, το ασυνήθιστο χαρακτηριστικό του άρματος μάχης T-14 Armata κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, σύμφωνα με το proelasi.org.

Ο Μπαράκοφ δήλωσε ότι το σύστημα τουαλέτας προορίζεται να βοηθήσει τους ρώσους αρματιστές κατά τις μεγάλες αποστολές που έχουν ελάχιστες ή καθόλου στάσεις.

Ένα πρωτότυπο του άρματος μάχης T-14 Armata παρουσιαστηκε δημοσίως στην στρατιωτική παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης στην Μόσχα το 2015, αλλά, έκτοτε, η εξέλιξη του συνεχίζεται.

Κατά τις δοκιμαστικές διελεύσεις εκείνης της παρέλαση, εμφανίστηκαν τρεις δυσλειτουργίες στο πρωτότυπο – συμπεριλαμβανομένης αυτής που παρουσιαστηκε στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=mmpaMT722jU

Ρώσοι αξιωματούχοι δήλωσαν σε εκείνη τη παρουσίαση ότι 2300 οχήματα θα είναι σε χρήση το 2020 με τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Είπαν ότι οι πρώτες επιχειρησιακά έτοιμες μονάδες θα αποσταλούν στο 1ο Τεθωρακισμένο Σύνταγμα Φρουρών, το οποίο είναι ανήκει στην 2η Τεθωρακισμένη Μεραρχία Φρουρών του Ταμάν και εδρεύει στην περιοχή της Μόσχας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ