Κυβέρνηση

O Αρκάς εξαφάνισε σκίτσο που έλεγε τον Τσίπρα «ηλίθιο» - Δείτε το (εικόνες)


Συνεχίζει ο Αρκάς την επίθεση κατά μέτωπο που έχει εξαπολύσει εναντίον του πρωθυπουργού - Το άκρως επιθετικό σκίτσο που για άγνωστο λόγο «εξαφανίστηκε» από τη σελίδα του γνωστού σκιτσογράφου

Με νέο "χτύπημά" του, ο Αρκάς δείχνει αποφασισμένος να μην βάλει ούτε... λίγο νερό στο κρασί του, συνεχίζοντας τις επιθέσεις στον πρωθυπουργό.

Αρκάς και Αλέξης Τσίπρας. Μια σχέση… κολασμένη, που το τελευταίο διάστημα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο: Σε αυτό των συνεχών, προσωπικών επιθέσεων μέσα από τα «παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού». Την σειρά των σκίτσων που αναφέρονται -εμμέσως, καθώς ποτέ δεν έχει γραφτεί το όνομα «Αλέξης Τσίπρας»- στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Οι ατάκες, ωστόσο, που χρησιμοποιούνται, είναι ολοφάνερο πως «στοχεύουν» στον πρωθυπουργό.

Το τελευταίο «χτύπημα» πάντως του Αρκά, ήταν ένα σκίτσο ιδιαίτερα επιθετικό, το οποίο μάλιστα είχε τον χαρακτηρισμό «ηλίθιος» για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ένα σκίτσο που μόλις λίγα λεπτά μετά την δημοσιοποίησή του στην επίσημη σελίδα που διατηρεί ο Αρκάς στο Facebook… εξαφανίστηκε!

Το σκίτσο έμεινε για λιγότερο από δέκα λεπτά στην σελίδα του Αρκά.

Έδειχνε τον… πιτσιρικά Αλέξη Τσίπρα με έναν φίλο του, ο οποίος του έλεγε: «Μη γελάς συνέχεια σαν ηλίθιος, γιατί έχεις και στραβά δόντια!«.

«Το χαμόγελό μου είναι το δεύτερο μεγάλο μου ατού!… Το πρώτο είναι η οικονομία!» απαντά ο «μικρός» Αλέξης Τσίπρας, για να λάβει την απάντηση:

«Ε, τότε φρόντισε να βρεις λεφτά να πας σε ορθοδοντικό«!

Δείτε το σκίτσο που αναρτήθηκε για λίγα λεπτά στην σελίδα που διατηρεί ο Αρκάς στο Facebook

Λίγο αργότερα, αν κάποιος «άνοιγε» την εικόνα, έβλεπε… αυτό το μήνυμα

Αρκάς

Άγνωστο παραμένει αν η… εξαφάνιση του σκίτσου ήταν λόγω τεχνικού λάθους ή από… επιλογή. Πάντως, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το άκρως επιθετικό σκίτσο παρέμενε «εξαφανισμένο».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αρκάς… επανήλθε με σκίτσο για τον πρωθυπουργό, αυτή την φορά διαφορετικό.

Δείτε το

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1523303521139138&id=352589524877216&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...