Ρωσία

LIMA 2019: ‘Εκλεψαν την παράσταση οι “Russian Knights” με τα απίστευτα ρωσικά μαχητικά (βίντεο)


Απίστευτες εικόνες από ρωσικά μαχητικά και οπλικά συστήματα παρουσιάστηκαν και θα παρουσιάζονται για αρκετές ημέρες στην διεθνής έκθεση LIMA-2019 που διεξάγεται στην Μαλαισία.

Εκτός από τα φαντασμαγορικά στιγμιότυπα επικίνδυνων ελιγμών, περασμάτων και ακροβατικών που εκτελούν οι επίλεκτοι Ρώσοι πιλότοι, γνωστοί και ως “Russian Knights - Ρώσοι Ιππότες), μαγνητίζουν και κλέβουν τις εντυπώσεις τα πολεμικά αεροσκάφη της Ρωσίας σε πολύ όμορφα πλάνα.

Ειδικότερα, η μεγαλύτερη αεροναυτική επίδειξη στη Νοτιοανατολική Ασία ξεκίνησε χθες στο νησί Langkawi της Μαλαισίας. Το LIMA-2019 θα διαρκέσει πέντε ημέρες από τις 26 Μαρτίου έως τις 30 Μαρτίου 2019.

Επιπρόσθετα, η παρουσίαση και η έκθεση οπλικών συστημάτων που λαμβάνει χώρα παράλληλα διεξάγεται υπό την υπό την αιγίδα του Υπουργείου Άμυνας της Μαλαισίας, με την υποστήριξη του Υπουργείου Μεταφορών της χώρας και του Υπουργείου Διεθνούς Εμπορίου και Βιομηχανίας από το 1991.

Η Ρωσία ήταν αναμενόμενο να λάβει μέρος στην διεθνής αυτή έκθεση, τόσο με την συμμετοχή του ακροβατικού αεροπορικού σμήνους, τους λεγόμενους Ρώσους Ιππότες “Russian Knights”.

Βέβαια, οι Ρώσοι έχουν παρουσιάσει και μεγάλη ποικιλία ρωσικών οπλικών συστημάτων, προκειμένου να προσελκύσουν αγοραστές και να αυξήσουν τις εξαγωγές τους στην συγκεκριμένη περιοχή και αγορά.

Αυτό επιεβαιώνεται και από τους κρατικούς υψηλόβαθμους αξιωματούχους, σύμφωνα με τους οποίους, οι χώρες της Ασίας και του Ειρηνικού αντιπροσωπεύουν περίπου το 20% του βιβλίου παραγγελιών στρατιωτικού εξοπλισμού, για εξαγωγές, της Ρωσίας.

Δείτε βίντεο:
https://www.youtube.com/embed/LyaW7YkgkTo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ