Κοινωνία

Epsilon: Έκανε τα μαγικά του και εκπέμπει σε διεθνή εμβέλεια χωρίς... άδεια

Τι συνέβη με το γνωστό κανάλι; Χωρίς άδεια και εκπέμπει σε εθνική εμβέλεια;

Από τον Οκτώβριο που πέρασε το Epsilon έχει δώσει τη θέση του στο Open και από κανάλι Εθνική Εμβέλειας, περιορίστηκε στην Αττική.

Βέβαια δια της πλαγίας οδού βρήκε τρόπο για να συνεχίσει να εκπέμπει και στις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας.

Σύμφωνα με το ΕΣΡ το Νέο Epsilon συνεχίζει να εκπέμπει στην Κεντρική Μακεδονία, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη μέσα από τοπικά «Epsilon» που αναμεταδίδουν τον σταθμό. Δεν έχουν δικό τους διακριτικό και χρησιμοποιούν κάποιες παραλλαγές του Epsilon.

Σύμφωνα με τo e-tetradio πρόκειται για τα κανάλια «ΑΕ Channel» (πρώην Extra Θεσσαλονίκης), «Α ΝΕΤ» (πρώην ΝΕΤ Μεσσηνίας), «ΑΕ TV» (πρώην Τηλε Κρήτη Λασιθίου) και «ΑΕ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» (πρώην TV Δέλτα Δράμας), τα οποία μαζί με το Νέο Epsilon καλούνται σε απολογία από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για «απουσία αυτονόμου προγράμματος» και «παράνομη αναμετάδοση προγράμματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Όσο για το κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη, αυτό παραπέμπεται και για «εκπομπή κατά τρόπο που προσήκει σε σταθμό εθνικής εμβέλειας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...