Κοινωνία

14 δολάρια την ώρα για να... τρώτε σοκολάτα!

Για πολλούς ανθρώπους, η ιδέα του να είσαι σε θέση να τρως σοκολάτα όλη την ημέρα και να πληρώνεσαι γι' αυτό, φαντάζει... όνειρο.

Χάρη στην Mondelez International, ωστόσο, που έχει τις σοκολάτες Cadbury και τα μπισκότα Oreo, το συγκεκριμένο όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Μάλιστα, η εταιρεία προσφέρει μισθό 14 δολάρια την ώρα για να γίνετε δοκιμαστής σοκολάτας, αν και η θέση είναι μερικής απασχόλησης.

Στην περιγραφή της θέσης εργασίας επισημαίνεται ότι οι εργαζόμενοι θα κληθούν να δώσουν τα αντικειμενικά σχόλιά τους αναφορικά με πιθανά νέα προϊόντα, καθώς και να συνεργαστούν με μια ομάδα ούτως ώστε να διαμορφώσουν μια άποψη για το γευστικό κομμάτι, να περιγράψουν με ακρίβεια τη γεύση των γλυκών χρησιμοποιώντας ένα ευρύ λεξιλόγιο και να κατανοήσουν τις δεοντολογικές απαιτήσεις της εταιρείας, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ποιότητα.

Πιστεύουν ότι ένα «πάθος για τα είδη ζαχαροπλαστικής» είναι αναγκαίο προσόν, όπως επιπλέον και η «ειλικρίνεια» και η «καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας».

Οι αιτήσεις είναι μέχρι τις 8 Μαρτίου 2019.

Αν σας ενδιαφέρει μπείτε εδώ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...