Κόσμος

Φρίκη στην Φλόριντα! Δασκάλα έστελνε βίντεο του ενός έτους γιου της στον παιδόφιλο εραστή της

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει η είδηση ότι μία μητέρα και δασκάλα δημοτικού σχολείου από τη Φλόριντα, «χρησιμοποιούσε» τον μόλις ενός έτους γιο της, για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις του «αρρωστημένου» φίλου της.

Η 34χρονη δάσκαλα κατηγορείται ότι δημιουργούσε βίντεο παιδικής πορνογραφίας με πρωταγωνιστή το ίδιο της το παιδί και στη συνέχεια τα έστελνε στον παιδόφιλο εραστή της. Ο 36χρονος εραστής της είναι γνωστός για τις αρρωστημένες προτιμήσεις του, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση της ίδιας του της κόρης.

Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία συνέλαβε τον 36χρονο πατέρα με τρία παιδιά, στις 8 Μαρτίου μετά από καταγγελίες της πρώην συζύγου του ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη 4χρονη κόρη τους, σύμφωνα με ομολογίες της μικρής. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, εντόπισαν στο κινητό του τηλέφωνο, δέκα βίντεο παιδικής πορνογραφίας, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που του είχε στείλει η 34χρονη δασκάλα.

Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε η κόρη του σε κοινωνικό λειτουργό, το 4χρονο κοριτσάκι είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων διαθέσεων του πατέρα της πολλές φορές. Όσο για τη 34χρονη δάσκαλα, η ίδια συνελήφθη καθώς ομολόγησε ότι έστελνε τα συγκεκριμένα βίντεο στον εραστή της.

Σοκ προκαλεί ακόμη ότι ανάμεσα στα αρρωστημένα βίντεο που εντόπισαν οι αστυνομικοί ήταν και ένα που έδειχνε τη 34χρονη δασκάλα να βιντεοσκοπεί το εσώρουχό της κάτω από τη φούστα, την ώρα που έκανε μάθημα και στη συνέχεια να στρέφει την κάμερα προς την άλλη πλευρά όπου υπήρχε μία κατάμεστη αίθουσα με μικρά παιδιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ