Κόσμος

Φρίκη! Πίτμπουλ επιτίθεται μέσα στη θάλασσα σε κάποιον που κάνει σερφ (βίντεο)


Απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στην Αργεντινή, όπου ένας άνδρας που έκανε kitesurf δέχθηκε επίθεση από πίτ μπουλ, μέσα στη θάλασσα!

Όπως φαίνεται στο βίντεο που στο οποίο καταγράφηκε η επίθεση, ο σκύλος πηγαίνει κατευθείαν και τρέχοντας προς τον άνδρα, ο οποίος δεν μπορεί καν να φανταστεί τι…τον περιμένει.
https://www.youtube.com/embed/m48TwC0viIQ

Το πιτ μπουλ τον δαγκώνει και χώνει τα δόντια του στο μπράτσο του αθλητή, προτού αυτός καταφέρει να αντιδράσει και να το διώξει από πάνω του.

Ο άνδρας έκανε kitesurf στα πάρα πολύ ρηχά, σχεδόν στην ακτή της παραλίας, όταν το σκυλί του επιτέθηκε.

«Αναγκάστηκα να του ανοίξω το στόμα με το άλλο χέρι. Δεν ξέρω αν θα με άφηνε να φύγω, ίσως με άφησε λόγω του νερού», είπε ο αθλητής και συμπλήρωσε πως «προσπάθησε να με δαγκώσει στο λαιμό, όμως κατάφερα να το αποφύγω» και εκτίμησε πως «αν με είχε δαγκώσει στο λαιμό, δεν θα ήμουν εδώ να σας πως την ιστορία..».

Σύμφωνα με αναφορές, ο σκύλος συνέχισε να κάνει βόλτες γύρω από τον άνδρα, προτού φύγει εντελώς από το σημείο.

Από την επίθεση ο αθλητής τραυματίστηκε στο χέρι του και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, όπου του έκαναν 18 ράμματα.

Ο ίδιος εκτίμησε πως «ο ιδιοκτήτης του σκύλου ήταν κάπου εκεί. Δεν τον είδα, γιατί έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ βαθιά τα τραύματά μου».

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και πλέον αναρρώνει, ενώ ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ