Κοινωνία

Φονικό στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου που βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα

Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύντροφος του άτυχου 64χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα «πακεταρισμένο» σε μια κουβέρτα στο Χαλάνδρι, το απόγευμα της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου.

Οι πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από τους γείτονες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα είχε νοικιαστεί από έναν 64χρονο, ο οποίος διέμενε εκεί με τη σύντροφό του.

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα αλλά ούτε και εικόνα έρευνας που να παραπέμπει σε ληστεία.

«Έβλεπα κλειστά τα πάντα, δεν μπορούσα να ξέρω τι συμβαίνει. Χθες που έφτασα στο σπίτι μου, είχε μία έντονη μυρωδιά. Πλησίασα στο ισόγειο που διέμενε ο 64χρονος και εκεί κατάλαβα ότι η μυρωδιά προερχόταν από εκεί γιατί ήταν εντονότερη. Στο διαμέρισμα μπήκε μόνο η αστυνομία, μου είπαν ότι ήταν δεμένο και τυλιγμένο με σεντόνια και κουβέρτες», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όπου διέμενε ο 64χρονος, ο οποίος είναι αυτός που βρήκε και το πτώμα.

«Είχα να τον δω από τα μέσα Δεκεμβρίου που μου είπε ότι θα έφευγε για Γερμανία. Γύρω στις 5 Ιανουαρίου εμφανίστηκε η σύντροφός του, μου έδωσε το ενοίκιο. Έβλεπα να είναι κλειστό το διαμέρισμα αλλά τους αναζητούσαν διάφοροι. Τους αναζητούσαν από τη δουλειά. Μου έστειλε μήνυμα κάποιος κοινός γνωστός και μου είπε ότι τον αναζητούσαν», πρόσθεσε.

Το θύμα, φέρει σημάδια στο κεφάλι που όμως η ιατροδικαστής δεν ήταν σε θέση από τη νεκροψία να αποφανθεί αν ήταν αυτά που τον οδήγησαν στο θάνατο, ενώ το ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης δεν φέρει ίχνη παραβίασης ούτε είχε ερευνηθεί.

Το γεγονός αυτό αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ήταν γνωστός του.

Η Αστυνομία αναζητούσε την Γερμανίδα σύντροφό του, η οποία έχει εξαφανιστεί από τις αρχές του έτους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...