Κυβέρνηση

Τρολάρει τη ΝΔ ο Παππάς: Το μπάρμπεκιου με Σπίρτζη και «Βενεζουελάνο ΥΠΕΞ» (εικόνα)


Οι αποκαλύψεις για δεύτερη πτήση κυβερνητικού αεροσκάφους στην χώρα μας προκάλεσαν "φωνές" από την αντιπολίτευση και ο Νίκος Παππάς... διασκεδάζει.

Το Σάββατο, 09.03.2019, δημοσιεύματα εφημερίδων ήθελαν και δεύτερο κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας να έχει πραγματοποιήσει πτήση στην χώρα μας. Η ΝΔ αντέδρασε και ο Νίκος Παππάς… τρολάρει.

Ο Παππάς και το… μπάρμπεκιου με τον «Βενεζουελάνο ΥΠΕΞ»
Μετά τον σάλο που ξέσπασε μέσα στην εβδομάδα, με την αποκάλυψη για κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας που προσγειώθηκε στην Αθήνα, οι νέες αποκαλύψεις είδαν το «φως» της δημοσιότητας το Σάββατο, 09.03.2019 κι έκαναν λόγο και για δεύτερη πτήση κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας στην χώρα μας.

Η ΝΔ αντέδρασε έντονα μετά τα δημοσιεύματα και με μια πολεμική ανακοίνωση ζήτησε για μια ακόμη φορά απαντήσεις από την κυβέρνηση.

Μάλιστα, έδειξε πως δεν είναι διατεθειμένη να… ξεχάσει το ζήτημα σύντομα.

«Μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια, η Νέα Δημοκρατία δεν θα κουραστεί να ρωτά το Μαξίμου«, έλεγε η ανακοίνωση στο τέλος της.

Μετά τις αντιδράσεις, λοιπόν, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, δείχνει να μην παίρνει στα… σοβαρά τις αντιδράσεις, αφού σε μια ανάρτησή του στο Facebook «τρολάρει»…

Στο βίντεο που έχει αναρτήσει φαίνεται ο ίδιος, ο υπουργός Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης κι ένας ακόμη άνδρας, τον οποίο ο Νίκος Παππάς… συστήνει ως τον «Βενεζουελάνο ΥΠΕΞ»!

Ο υπουργός ειρωνεύεται και τα Μέσα Ενημέρωσης, έχοντας τις ετικέτες «Breaking News» και «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ«, ενημερώνοντας επιπρόσθετα πως το… φωτογραφικό ντοκουμέντο έχει απαθανατιστεί «κάπου στην Εύβοια».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Παππάς

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnikospappas66%2Fvideos%2F1910291589117058%2F&show_text=0&width=267

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...