Κοινωνία

Τραγωδία στο Ν. Κόσμο: Γιατί η 40χρονη πέταξε το παιδί της από τον 5ο και πήδηξε και αυτή

Η τραγωδία στο Νέο Κόσμο με την αυτοκτονία μίας 40χρονης γυναίκας, η οποία πρώτα πέταξε από το μπαλκόνι την 4χρονη κόρη της συγκλονίζει και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι της συνοικίας Αγίου Γεωργίου στον Νέο Κόσμο από την αυτοκτονία της 40χρονης γυναίκας, η οποία αφού πρώτα πέταξε την 4χρονη κόρη της από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου, στην συνέχεια και εκείνη έκανε βουτιά θανάτου.

Τραγική φιγούρα ο 40χρονος σύζυγός της, υπάλληλος σε εταιρία υπολογιστών, ο οποίος την στιγμή της τραγωδίας εκείνος προσπαθούσε να μπει στο σπίτι αφού η 40χρονη είχε κλειδώσει την πόρτα ασφαλείας βάζοντας τον συρτή, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του διαμερίσματος.

Ο σύζυγος στην προσπάθειά του να μπει μέσα στο σπίτι του, αφού είδε ότι υπήρχε ο σύρτης ασφαλείας, χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα και πήδηξε στο μπαλκόνι, όμως ήταν αργά καθώς η γυναίκα του είχε πάρει την απόφαση της, ρίχνοντας το μικρό τους κοριτσάκι από τα 15μέτρα πηδώντας στη συνέχεια και η ίδια από το ίδιο σημείο.

Κανείς στην γειτονιά δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί καθώς η οικογένειά σύμφωνα πάντα με τους γείτονες ήταν κοινωνική χωρίς να δίνει δικαιώματα με τη συμπεριφορά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες το ζευγάρι ζούσε εδώ και 15χρονια μαζί και η 40χρονη είχε περάσει κάποια ψυχική ασθένεια στην εφηβεία της.

Η συγκλονιστική μαρτυρία της αυτόπτου μάρτυρος

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η μαρτυρία μιας γυναίκας που προσπάθησε, να σταματήσει την 40χρονη από το να προχωρήσει στην τραγική πράξη της αφού την είδε να κρεμάει το μικρό κορίτσι από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου στο Νέο Κόσμο

«Μην το κάνεις θα σε βοηθήσω εγώ» παρακάλεσε η αυτόπτης μάρτυρας, δεν βλέπεις καλά», της απάντησε εκείνη και άφησε το παιδί στο κενό

Μάνα και η αυτόπτης μάρτυρας, συνόδευε τα δύο της παιδιά προς το σπίτι τους, όταν άκουσε τις φωνές του τετράχρονου κοριτσιού και γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος που ακουγόντουσαν οι φωνές.

«Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τί κάνεις; Το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι»της είπε. «Δεν βλέπεις καλά. Βάλε τα γυαλιά σου» της απάντησε. «Λέω στο γιο μου, πού είναι το παιδί; Έξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω, πέταξε το κοριτσάκι».

Το μητρικό ένστικτο της γυναίκας την έκανε να γυρίσει το κεφάλι για να μην δουν την πτώση του μωρού στο κενό.

«Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης. Δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. «Μην το κάνεις. Τί πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ...» έλεγε στην αποφασισμένη να πεθάνει γυναίκα, η αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...