Κοινωνία

Τραγωδία στη Βάρκιζα: «Αφηνα αναμμένο το πιστολάκι στα πόδια του μωρού και πήγαινα βόλτα με τις παρέες μου», λέει η μητέρα

Προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της, αναμένεται να ζητήσει η μητέρα του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο σε φλεγόμενο διαμέρισμα στη Βάρκιζα, αφού οδηγείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Η 30χρονη, που συνελήφθη την Πέμπτη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, φαίνεται να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της κακουργηματικής πράξης για την οποία κατηγορείται.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εμφανίστηκε ψυχρή και σκληρή ενώπιον του Εισαγγελέα. Όταν ρωτήθηκε γιατί το 13 μηνών βρέφος βρισκόταν μόνο του στο σπίτι, απάντησε πως άφησε μόνο του το κοριτσάκι, από νωρίς, πιστεύοντας ότι θα το πρόσεχε ο οδηγός ταξί με τον οποίο είχε σχέση.

«Το τάιζα και έβγαινα με τις παρέες μου. Γύριζα το τάιζα», είπε χαρακτηριστικά η 30χρονη, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η γυναίκα έδειχνε να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τον θάνατο του βρέφους, αλλά αγωνιούσε για την ίδια «Με εμένα τί θα γίνει τώρα;», ρωτούσε ξανά και ξανά.

Το διαμέρισμα που βρήκε τραγικό θάνατο το βρέφος

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κατηγορούμενη είπε επίσης ότι είχε αναμμένη τη σόμπα στο διαμέρισμα και ότι χρησιμοποιούσε συχνά το πιστολάκι μαλλιών, το οποίο άφηνε αναμμένο στα πόδια του μικρού κοριτσιού, για να ζεσταίνεται.

Όταν γύρισε είπε πως είδε καπνούς, προσπάθησε να πάρει το παιδί αλλά δεν τα κατάφερε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Ο οδηγός ταξί από την άλλη, ανέφερε ότι είχε φύγει από το σπίτι εδώ και έναν μήνα, καθώς η κατηγορούμενη είχε κάνει νέα σχέση και δεν του άρεσε ο τρόπος ζωής της.

Σημειώνεται ότι η 30χρονη έχει ακόμη ένα παιδί το οποίο ζει με τον στρατιωτικό πατέρα του, ενώ είχε αποκτήσει και ένα ακόμη παιδάκι, το οποίο δυστυχώς κατέληξε από σπάνια ασθένεια σε ηλικία 4 ετών, πριν από λίγα χρόνια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης