Αθλητισμός

Το στοιχείο που «καίει» τον Παναθηναϊκό: Υπάλληλος της ΠΑΕ ηγήθηκε της επίθεσης στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να «μαζέψει» ότι μπορεί, κάνει ένσταση προσπαθώντας να ρίξει την ευθύνη στον Γερμανό διαιτητή όμως όλα τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι άκρως επιβαρυντικά. Άπαντες στον Παναθηναϊκός γνωρίζουν πως είναι σχεδόν απίθανο να γλιτώσουν την βαριά τιμωρία για την διακοπή του αγώνα μετά τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί τους.

Η κλήση του Παναθηναϊκού σε απολογία άλλωστε τον οδηγεί σε βαρύτατες ποινές έως και αφαίρεση 6 βαθμών αν απλά εφαρμοστούν οι κανονισμοί καθώς το κατηγορητήριο είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό.

Όμως τα δεδομένα για τους πράσινους είναι ακόμη πιο δραματικά για τον ΠΑΟ. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας αυτός που ηγείται της επίθεσης των πράσινων χούλιγκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στο φως to10.gr αλλά και στο θέμα με τον οπαδό που φορούσε διαπίστευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα. Και αναμφίβολα προκαλούν σοκ από την στιγμή που δεν μιλάμε απλά για ανεγκέφαλους χούλιγκαν, αλλά για υπάλληλους της ίδιας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως στην επίθεση ηγήθηκε γνωστός οπαδός, παλιός αθλητής του συλλόγου και υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Το συγκεκριμένο άτομο δεν είναι κάποιος απλός υπάλληλος της ΠΑΕ, εργάζεται στην ασφάλεια της ομάδας και προφανώς για αυτό τον λόγο ήταν γνωστός με τους αξιωματικούς των ΜΑΤ και της ΔΕΑΒ.

Ο ίδιος άλλωστε και στο linkedin αναφέρει πως είναι security manager στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Συνάμα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε βρεθεί παλιότερα στην έξοδο ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε πίσω την απομάκρυνση του.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό με τα δεδομένα που προκύπτουν το θέμα παίρνει εντελώς διαφορετικές διαστάσεις καθώς δεν μιλάμε απλά για χούλιγκαν ανεξέλεγκτους αλλά για υπαλλήλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές