Κόσμος

Τους 4 τον αριθμό έφτασαν οι νεκροί από την επίθεση στην Ουτρέχτη

Ένας 74χρονος που υπέκυψε στα τραύματά του είναι ο τέταρτος νεκρός της επίθεσης στην Ουτρέχτη.

Ο απολογισμός από την ένοπλη επίθεση σε τραμ στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας ανήλθε στους τέσσερις νεκρούς, αφού ένας 74χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

«Ένα από τα θύματα, που είχε τραυματιστεί σοβαρά, στην ένοπλη επίθεση μέσα σε τραμ στην πλατεία της 24ης Οκτωβρίου, στην Ουτρέχτη, υπέκυψε στα τραύματά του» σημειώνεται σε ένα δελτίο τύπου, όπου διευκρινίζεται ότι πρόκειται για έναν «άνδρα 74 ετών».

«Αυτό σημαίνει ότι ο ύποπτος της φονικής επίθεσης της 18ης Μαρτίου, ηλικίας 37 ετών, βαρύνεται με τις κατηγορίες της τετραπλής δολοφονίας, της ανθρωποκτονίας, από αμέλεια, με κίνητρο, της απόπειρας και της απειλής με τρομοκρατικό κίνητρο» τονίζει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Στην επίθεση είχαν τραυματιστεί επτά άνθρωποι, μεταξύ αυτών τρεις σοβαρά. Ένας εξ αυτών παραμένει υπό νοσηλεία, ενώ ο τρίτος επέστρεψε σπίτι του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...