Εσωτερική Ασφάλεια

Τουρκικό σχέδιο αποσταθεροποίησης στον Έβρο: Η Άγκυρα μας «επιτίθεται» με μετανάστες - Βίντεο-ντοκουμέντο


Εκτός ελέγχου πλέον η κατάσταση με τους μετανάστες, βγάζουν μαχαίρια, απειλούν ζωές, μαχαιρώνουν και κλείνουν δρόμους. Η κατάσταση πλέον είναι ασφυκτική. Οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάνω από το εθνικό συμφέρον. Η συμπεριφορά αυτή καταδεικνύει πώς η κυβέρνηση βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Η Ελλάδα «πνίγεται» από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, τα νησιά έχουν μετατραπεί σε «αποθήκες ψυχών» και οι πολίτες ασφυκτιούν μετρώντας μεγάλες οικονομικές ζημιές από τον τουρισμό ειδικά στα ελληνικά νησιά, αλλά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς θέλουν και άλλους μετανάστες στη χώρα μας.

Tαυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη τουρκικό υβριδικό σχέδιο κατά της Ελλάδος, το οποίο φέρεται να εκτελείται στον Έβρο το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να γεμίσει η περιοχή με μετανάστες.

Ο Ερντογάν φαίνεται ότι άνοιξε τη… στρόφιγγα με σκοπό να ανοίξει άλλο ένα μέτωπο μετά το Αιγαίο, αυτό του Έβρου. Το καθεστώς Ερντογάν επιχειρεί μ’ αυτό τον υβριδικό πόλεμο, να προκαλέσει στην Ελλάδα, αποσταθεροποίηση και να πλήξει την ψυχολογία των πολιτών.

Τα χερσαία σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας έχουν εξελιχθεί σε προνομιακό πεδίο δράσης κυκλωμάτων , παράνομης διακίνησης. Μόνο το 2018 οι ροές στον Έβρο έφτασαν τις 12.000.

Το βίντεο που ακολουθεί, το έχει τραβήξει ο Αναστάσιος Λαυρέντζος, ο άνθρωπος που έχει ασχοληθεί όσο κανείς άλλος με το δημογραφικό και την Κυριακή βρισκόταν στην περιοχή.

Τι αναφέρει στην περιγραφή του:

Βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξα σήμερα στις 14:00 στον Έβρο λίγο πριν φύγω για Αθήνα. Λαθρομετανάστες περνούν μέρα-μεσημέρι τα αφύλακτα σύνορα. Επειδή είμαστε με τζιπ νομίζουν ότι είμαστε ασφάλεια και έρχονται προς το μέρος μας. Μας δηλώνουν ότι είναι Αφγανοί. Μόλις τους λέμε ότι θα καλέσουμε την αστυνομία να τους παραλάβει, φεύγουν. Προσέξτε ότι όλοι σχεδόν είναι άνδρες.

Δείτε βίντεο:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100015358634737%2Fvideos%2F546925919162691%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ