Ένοπλες Συρράξεις

Τουρκικό μακελειό: Δύο Λοχίες νεκροί και 8 Πεζοναύτες τραυματίες στο Β.Ιράκ - Τους θέρισαν οι Κούρδοι

Οι Κούρδοι έπιασαν τους Τούρκους στον ύπνο και τους ισοπέδωσαν.

Δύο Τούρκοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν οι (ΕΠΟΠ Λοχίες Yaşar Çakır Πεζοναύτης και Taşkın Temel του Πεζικού ) και άλλοι οκτώ Πεζοναύτες τραυματίστηκαν στο βόρειο Ιράκ στις 16 Μαρτίου 2019 σε συγκρούσεις με αντάρτες του ΡΚΚ.

Μια γραπτή δήλωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας ανέφερε σχετικά :

«Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στο βόρειο τμήμα του Ιράκ, δύο από τους ηρωικούς φίλους μας σκοτώθηκαν και 8 από τους ηρωικούς μας φίλους τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση που έλαβε χώρα στις 16 Μαρτίου 2019.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ένας από τους 6 τρομοκράτες αυτονομιστές πρέπει να κατέστη αναποτελεσματικός

Στη δήλωση, «το έλεος των αγίων μαρτύρων που πέθαναν σε αυτό το γεγονός που μας σκότωσε βαθύ πόνο και θλίψη, έλεος των μαρτύρων μας, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις με το μεγάλο τουρκικό έθνος, συλλυπητήρια και υπομονή, συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τους φίλους μας που επιθυμούν ηρωική ανάκαμψη των επιθυμιών φιλίας».

Σχόλιο: ΟΙ Τούρκοι έπεσαν σε ενέδρα αφού επεχείρησαν μετά τους βομβαρδισμούς από την Τουρκική Αεροπορία στο Β.Ιράκ να εισχωρήσουν στα εδάφη που υποτίθεται οτι είχαν καθαριστεί απο τους αντάρτες !

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές