Αθλητισμός

Τουρκική "επίθεση" στον Ολυμπιακό - Αυτούς "αρπάζουν" - Μέσα top ονόματα - Θα γίνει χαμός

Μάτια στα… μπλοκάκια των ανθρώπων της Φενερμπαχτσέ και της Μπασακσεχίρ που βρέθηκαν χτες στο «Καραϊσκάκη»,

Αρχικά, ξεχώρισαν οι δύο ακραίοι μπακ του Ολυμπιακού, ο Κούτρης και ο Ομάρ. Και οι δυο τουρκικές ομάδες αναζητούν παίκτες στις συγκεκριμένες θέσεις, δεν έχουν την πολυτέλεια των… τρελών δαπανών και έχουν την πληροφόρηση πως οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού είναι εντός των δυνατότητων τους.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα «γυάλισε» ο Ντάνιελ Ποντένσε, ωστόσο υπάρχει ένα τεράστιο… stop στην περίπτωση του Πορτογάλου, αφού ανατολικότερα της Ελλάδας δεν προβλέπεται να πάει στο μέλλον, ενώ σαφώς και είναι εκτός οικονομικών δυνατότητων των δύο ομάδων, αναφέρει το sportdog

Ανάλογο είναι και το στάτους για τον Κώστα Φορτούνη, τον οποίο διαχρονικά τσεκάρει η Φενερμπαχτσέ. Χτες δεν… εντυπωσίασε ο Ελληνας μέσος, τα «καναρίνια» θα συνεχίσουν να τον… πρεσάσουν, ελπίζοντας μήπως και μπορέσουν να τον δελεάσουν αξιοποιώντας τη συγκυρία της λήξης του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2020. Ρεαλιστικά, απειροελάχιστες οι πιθανότητες τους.

Τέλος, αναφορικά με τον Ματέο Γκαρσία που γράφτηκε πως ήταν στα κοιτάπια των Τούρκων απεσταλμένων. Περισσότερο… εντυπωσιάστηκαν από τον… Ντάνιελ Λάρσον, τον Σουηδό διεθνή εξτρέμ του Αρη, τον οποίο και άλλωστε γνωρίζουν καλά από τη θητεία του στο τουρκικό πρωτάθλημα, παρά από τον Αργεντινό. Ο,τι και αν αυτό μπορεί να σημαίνει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ