Κόσμος

Τον έσωσαν ενώ έπλεε για ώρες με σωσίβιο το παντελόνι του (βίντεο)


Γερμανός τουρίστας έπεσε κατά λάθος από σκάφος, κατά μήκος της Νέας Ζηλανδίας. Χωρίς σωσίβιο θυμήθηκε ένα κόλπο που είδε πριν από μερικά χρόνια. Έφτιαξε αυτοσχέδιο σωσίβιο από το τζιν του.

Η εμπειρία του Γερμανού φιλοξενήθηκε σε πολλά πρωτοσέλιδα στη Νέα Ζηλανδία, καθώς χάρη στη γρήγορη σκέψη του, έσωσε τη ζωή του.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhbrescuehelicopter%2Fvideos%2F564982187244569%2F&show_text=0&width=560

Ο 30χρονος περισυνελέχθηκε από ένα ελικόπτερο μετά από περισσότερες από τρεις ώρες στον ωκεανό, όπου κατάφερε να παραμείνει στη ζωή χάρη σε ένα αυτοσχέδιο σωσίβιο που φτιάχτηκε από ένα ζευγάρι τζιν.

«Ευτυχώς, ήξερα το τέχνασμα με τα τζιν. Χωρίς το τζιν δεν θα ήθελα να είμαι εδώ σήμερα, ήταν πραγματικά αυτό που με έσωσε… Το είδα πριν από πολλά χρόνια και πάντα σκέφτηκα αν μείνω ποτέ χωρίς σωσίβιο, θα το κάνω αυτό » επισήμανε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές