Αθλητισμός

Τα ντου των οπαδών φέρνουν βαρεία καμπάνα για τον Παναθηναϊκό

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βάζουν ταφόπλακα στην ομάδα τους, που για 25 αγωνιστικές, πάλευε να βγει από το τέλμα, στο οποίο είχε περιέλθει κι όλα έδειχναν ότι θα άφηνε πίσω του σύντομα την κακή αυτή παρένθεση.

Η διπλή εισβολή τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μία στην αρχή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό, στην οποία μάλιστα κινήθηκαν κι απειλητικά στον πάγκο του Ολυμπιακού κι άλλη μια στο 70’, όταν και διακόπηκε οριστικά το ματς, «τελειώνει» το «τριφύλλι».

Ο Γερμανός διαιτητής, Μάρκο Φριτς, αφού «κατάπιε» το πρώτο «ντου» κι έδωσε... τόπο στην οργή για να συνεχιστεί το ντέρμπι, βλέποντας ότι η κατάσταση ξεφεύγει και με τους κρότους να πέφτουν βροχή και τον καπνό να πνίγει το γήπεδο, αναγκάστηκε να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Την ίδια ώρα, μεγάλο μέρος του γηπέδου γιούχαρε τους «σουλατσαδόρους» που μπαινόβγαιναν στο γήπεδο κι αποδοκίμασε ακόμα περισσότερο όταν είδε ότι εξαιτίας τους, η ομάδα «κρεμάστηκε» και ουσιαστικά καλείται να ανέβει ακόμα μεγαλύτερο Γολγοθά.

Ο Γερμανός διαιτητής, βάσει κανονισμού, έχει δικαίωμα να σημάνει τη συνέχιση του αγώνα μετά από προσωρινή διακοπή ακόμη και μία ώρα αργότερα. Αν ο διαιτητής μέχρι αυτό το σημείο αποφασίσει ότι η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα δεν είναι εφικτή, τότε το ματς διακόπτεται οριστικά και συντάσσεται το φύλλο αγώνα, το οποίο δεδομένα θα είναι καταδικαστικό για τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές