Κοινωνία

Στη φυλακή ο 36χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στη Σητεία – Αποδέχτηκε όλες τις κατηγορίες

Παρουσιάστηκε το μεσημέρι ενώπιον του ανακριτή συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του κ.κ. Μαρκογιαννάκη και Μεραμβελιωτάκη ο 36χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται ότι αφαίρεσε τη ζωή από την εν διαστάσει σύζυγό του στραγγαλίζοντάς την, κι ενώ τα μωρά τους ηλικίας 6 και 18 μηνών βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Προφυλακίστηκε ο φερόμενος δράστης μετά την απολογία του, η οποία αποδείχτηκε σύντομη και όπου φαίνεται να αποδέχτηκε πλήρως όλα όσα περιγράφονται στη δικογραφία, χωρίς ωστόσο να μπορεί να εξηγήσει πώς έφτασε στο έγκλημα.

Οι παππούδες, της πήραν την 11χρονη
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης βρέθηκαν από το πρωί οι γονείς της πρώτης του συζύγου – η οποία έχει πεθάνει – οι οποίοι ζήτησαν από την εισαγγελέα κ. Κοντόγονα να πάρουν την επιμέλεια της 11χρονης εγγονής τους, η οποία ζούσε με τον πατέρα της και το θύμα στη Σητεία. Αργά το μεσημέρι εκδόθηκε η εισαγγελική διάταξη την οποία παρέλαβαν οι παππούδες της, προκειμένου να φύγουν από την Κρήτη μαζί με το κοριτσάκι, το οποίο θα ζήσει μαζί τους στην περιοχή της Ηπείρου.

Σημειώνεται ότι στον φερόμενο δράστη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα, την Τρίτη 5 Μαρτίου, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, επίσης του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών.

Το χρονικό
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Σητείας και ολόκληρης της Κρήτης από το αποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο έλαβε χώρα τη Δευτέρα 4 Μαρτίου περίπου στη 1 το μεσημέρι: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος άνδρας μετέβη στην οικία της πεθεράς του – η οποία απουσίαζε – όπου βρισκόταν ήδη η εν διαστάσει γυναίκα του.

Εκεί φαίνεται ότι άρχισε μια ακόμη λογομαχία μεταξύ του 36χρονου και της συζύγου του. Ο εν λόγω καβγάς έμελλε να είναι ο τελευταίος για το ανδρόγυνο. Όπως όλα δείχνουν, ο φερόμενος συζυγοκτόνος έσφιξε τον λαιμό της 32χρονης, η οποία λίγο μετά άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού τα δύο μωρά του ζεύγους, ηλικίας 6 και 18 μηνών, βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο. Αμέσως μετά την πράξη του, ο 36χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Σητείας, όπου παραδόθηκε στις Αρχές.

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...