Κοινωνία

Σοκ: 15χρονος αλλοδαπός διακινούσε λαθρομετανάστες στη χώρα

Ανήλικος εμπλέκεται με διακίνηση λαθρομεταναστών. Μάλιστα οδηγούσε παράνομα και Ι.Χ..

Μόλις 15 χρόνων ήταν ο αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε ένα από τα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ μη νόμιμους μετανάστες και χρειάστηκε η καταδίωξή του από την Κομοτηνή ως την Καβάλα για να συλληφθεί!

Η περιπετειώδης καταδίωξη ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών έκαναν σήμα στα ύποπτα αυτοκίνητα να σταματήσουν για έλεγχο στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, αλλά οι οδηγοί τους πάτησαν γκάζι και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Φτάνοντας στον ανατολικό κόμβο Ξάνθης, και ενώ είχαν κινητοποιηθεί αστυνομικοί από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ξάνθης και Καβάλας για να συνδράμουν τους συναδέλφους τους, ο οδηγός του ενός παράτησε το όχημα και διέφυγε πεζός χωρίς να εντοπιστεί παρά τις αναζητήσεις. Την ίδια στιγμή, ο οδηγός του δεύτερου συνέχιζε την πορεία του ακολουθούμενος από περιπολικά.

Όμως, και αυτός σταμάτησε στο ύψος του Αγίου Σίλα στην Καβάλα και επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας, όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έμειναν έκπληκτοι αντικρίζοντας ένα παιδί! Και στα δύο οχήματα, τα οποία κατασχέθηκαν, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους οκτώ μη νόμιμους μετανάστες και οδηγήθηκαν μαζί με τον 15χρονο στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές