Κοινωνία

Σοκ στις Σποράδες: Πατέρας ασελγούσε στη 12χρονη κόρη του!

Σε ένα αρρωστημένο μαρτύριο υπέβαλλε ένα 12χρονο κορίτσι ο 40χρονος πατέρας του, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, ο πατέρας έβλεπε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου στον χώρο όπου κοιμόταν η ανήλικη, ασελγούσε σε βάρος της, ενώ είχε αφήσει και σωματικά υγρά πάνω της.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Ταχυδρόμος», η οικογένεια -όλοι αλλοδαποί- διαμένει σε νησί των βόρειων Σποράδων και η βαρύτατη καταγγελία έγινε από την 36χρονη μητέρα του θύματος.

Απειλούσε πως θα τη σκοτώσει αν μιλήσει

Σύμφωνα με τη μητέρα, ο 40χρονος ήταν ιδιαίτερα αυστηρός με την κόρη του καθώς δεν την άφηνε να έχει κινητό τηλέφωνο και να παίζει βιντεοπαιχνίδια, ενώ είχε απειλήσει και πως θα τη σφάξει εάν μιλήσει για ό,τι βίωνε!

Στην καταγγελία σημειώνεται επίσης ότι ο πατέρας είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος της μικρής αλλά και του αδελφού της.

Η μικρή, ωστόσο, τελικά έλυσε τη σιωπή της και μίλησε στη μητέρα της για το μαρτύριό της.

Το πιτζαμάκι με τα σωματικά υγρά

Μετά την καταγγελία, σε βάρος του 40χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ασέλγεια σε ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη ηλικίας.

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν και έστειλαν για εργαστηριακό έλεγχο το πιτζαμάκι της μικρής όπου, κατά την ίδια, βρίσκονται σωματικά υγρά του πατέρα.

Ο 40χρονος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στον Ανακριτή, ενώ η 12χρονη θα εξεταστεί από ειδικό παιδοψυχολόγο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης