Κοινωνία

ΣΟΚ στη Ρόδο: «Ο γυμνασιάρχης με ρώτησε τι χρώμα εσώρουχα φοράω - Με φίλησε πάνω από το στήθος»

Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρόδο η καταγγελία 13χρονης μαθήτριας, ότι ο γυμνασιάρχης της έκανε ερωτήσεις με άσεμνο περιεχόμενο, ενώ μάλιστα, φέρεται να τη φίλησε πάνω από το στήθος της.

Ο καθηγητής Γυμνασίου στη Ρόδο σύμφωνα με το κατηγορητήριο ήταν πέρα του δέοντος διαχυτικός με συγκεκριμένη μαθήτρια. Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης μαθήτριας, όπως αναφέρει το Star, όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη μπήκε στο γραφείο του για να ζητήσει αναλγητικό χάπι. Εκείνος την ρώτησε για το χρώμα των εσώρουχων που φορά προκαλώντας αμηχανία και δυσαρέσκεια στο κορίτσι.

Ο γυμνασιάρχης σύμφωνα πάντα με την ίδια μαθήτρια ξαναχτύπησε λίγες ημέρες αργότερα φιλώντας τη πάνω από το στήθος!

Επιπλέον η ίδια ανέφερε και άλλο περιστατικό το οποίο έγινε σε συμμαθήτριά της, το οποίο όπως λέει το άκουσε να το λέει η δεύτερη παθούσα, πως δηλαδή ο ίδιος καθηγητής το ίδιο έτος 2013, άγγιξε και άλλη μαθήτρια στη διάρκεια σχολικής εκδρομής. Η δεύτερη όμως φερόμενη ως παθούσα αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο σε βάρος της και πως αυτά είναι φαντασιώσεις της συμμαθήτριάς της, Τα ανωτέρω καταγγέλθηκαν σε αστυνομικό τμήμα της Ρόδου, 10 μήνες αργότερα αφότου φέρεται πως τελέστηκαν και φυσικά η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Στο κατηγορητήριο πάντως γίνεται λόγος για συμπεριφορά του καθηγητή που δεν αρμόζει στην ιδιότητά του.

Η θέση του γυμνασιάρχη

«Με κατηγορούν για λόγους εκδίκησης», υποστηρίζει ο κατηγορούμενος γυμνασιάρχης. «Η μαθήτρια που υποτίθεται ότι έκανα άσεμνες χειρονομίες είναι ζευγάρι με πρώην μαθητή του σχολείου μας, για τον οποίο είχα καλέσει την αστυνομία για περιστατικό στο οποίο εμπλεκόταν».

Η δικηγόρος του κατηγορουμένου Μαρία Κρικοπούλου δήλωσε στο star.gr: «Η κατηγορία σε βάρος του εντολέως μου δεν ευσταθεί, πρώτον, διότι ουδέποτε έλαβαν χώρα ασελγείς χειρονομίες από τον εντολέα μου σε βάρος οποιασδήποτε μαθήτριας και δεύτερον η ίδια η φερόμενη ως παθούσα, υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, προκειμένου να υποστηρίξει τα ανυπόστατα καταγγελόμενά της, από ένα πείσμα και μόνο. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη η οποία θα δικαιώσει τον εντολέα μου και θα αποκαταστήσει την αλήθεια».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...