Κόσμος

Σοκαριστική κατάθεση 13χρονου αγοριού για τον Μάικλ Τζάκσον: «Άρχισε να μου τρίβει το μόριο, του έλεγα όχι»


Τη σοκαριστική κατάθεση ενός νεαρού αγοριού που κατηγόρησε τον Μάικλ Τζάκσον για σεξουαλική επίθεση το 2003 φέρνει στο φως η Daily Mail καθώς συνεχίζεται ο σάλος από το ντοκιμαντέρ με τις ανατριχιαστικές καταγγελίες για τον «βασιλιά της ποπ».

Ο 13χρονος Γκάβιν Αρβίζο διακρίνεται έντρομος να απαντά σε ερωτήσεις των αστυνομικών του τμήματος της Σάντα Μπάρμπαρα για την επίθεση που λέει ότι δέχθηκε από τον τραγουδιστή τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2003 , μια μαρτυρία που οδήγησε στη σύλληψή του Τζάκσον στις 23 Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου.

Ακολούθησε μια δεκαοκτάμηνη δίκη που ολοκληρώθηκε με την αθώωση του τραγουδιστή.

O Γκάβιν Αρβίζο διακρίνεται φοβισμένος να απαντά στις ερωτήσεις για τη σεξουαλική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τον Μάικλ Τζάκσον

«Μου έδειξε, ήθελε να μου δείξει πώς να αυνανίζομαι», ακούγεται αμυδρά να λέει ο μικρός. «Του είπα όχι κι εκείνος είπε ότι θα το κάνει αυτός για μένα». Το παιδί δείχνει τρομοκρατημένο, έτοιμο να μπήξει τα κλάματα, όταν τον ρωτούν αν όντως έκανε ο Τζάκσον αυτό που του είπε.

Λίγο παρακάτω ο 13χρονος λέει ότι ο τραγουδιστής έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι του:

- «Άρχισε να με αυνανίζει... Του είπα ότι δεν το ήθελα αυτό, να μην το κάνει»

-Σταμάτησε; τον ρωτούν.

-Συνέχισε να το κάνει», απαντά το παιδί.

Όσα περιέγραψε ο Γκάβιν Αρβίζο ταιριάζουν με τις μαρτυρίες τόσο του Τζέιμς Σέιφτσακ στο ντοκιμαντέρ για τις σεξουαλικές επιθέσεις που λέει ότι δέχθηκε από τον Μάικλ Τζάκσον, όσο και ενός άλλου αγοριού, του 13χρονου Τζόρνταν Τσάντλερ. Στην περίπτωση του τελευταίου δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά του «βασιλιά της ποπ» επειδή η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο πατέρας του ίσως προσπαθούσε να εκβιάσει τον Τζάκσον για να του αποσπάσει χρήματα και η μητέρα του υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής ουδέποτε άγγιξε τον γιο της. Αλλά το παιδί είχε περιγράψει με ακρίβεια απόκρυφες ανατομικές λεπτομέρειες του Τζάκσον ακόμη και στα γεννητικά του όργανα και τα οπίσθιά του... Τελικά η υπόθεση δεν έφθασε ποτέ στα δικαστήρια αφού ο τραγουδιστής πλήρωσε 22 εκ. δολάρια στην οικογένεια Τσάντλερ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ