Αθλητισμός

Σκάνδαλο: Εκτός ομάδας εξαιτίας των ερωτικών του ατασθαλιών

Δεν του έφταναν οι αθλητές, ήθελε και τις γυναίκες τους και έτσι βρέθηκε εκτός ομάδας...

Ένα πικάντικο σκάνδαλο κάνει τον γύρο του ποδοσφαιρικού κόσμου καθώς η Λιμπερτάδ της Παραγουάης απέλυσε τον προπονητή της, Λιονέλ Αλβάρες λόγω των ερωτικών σχέσεων που είχε αναπτύξει με συζύγους παικτών του και τη γυναίκα ενός ιθύνοντα της ομάδας.

Η Λιμπερτάδ της Ασουνσιόν έκανε γνωστή την απόλυση του Κολομβιανού μία μέρα μετά τη μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα για το Κόπα Λιμπερταδόρες, κάτι που προφανώς προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Όπως διέρρευσε αρχικά οι σχέσεις του με παίκτες του ρόστερ είχαν διαταραχθεί, αλλά αυτό είχε ροζ... αιτία. Ο Άλβαρες φαίνεται πως είχε ερωτικές σχέσεις με δύο συζύγους παικτών του και πιο συγκεκριμένα τις γυναίκες των Έντγκαρ Μπενίτες και Σέρχιο Ακίνο. Μάλιστα, υπάρχει και άνθρωπος της διοίκησης του συλλόγου, που όπως λέγεται η γυναίκα του τον απάτησε με τον Άλβαρες.

Έπειτα από αυτά ο τεχνικός της Λιμπερτάδ απολύθηκε από το πόστο του με τη διοίκηση του συλλόγου να του χρεώνει κακές σχέσεις με ποδοσφαιριστές του ρόστερ, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει το παραμικρό για τα ερωτικά σκάνδαλα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ