Κοινωνία

Ρόδος: Το ταξίδι που άλλαξε τα δεδομένα της ζωής του – Τα όσα είπε δεν έπεισαν κανέναν!

Με την υπόθεση ενός 24χρονου από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη όταν ερχόμενος στο νησί διαπιστώθηκε ότι έφερνε μαζί του και περισσότερα από πέντε κιλά χασίς, θα ασχοληθεί στην προσεχή του συνεδρίαση το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί Κακουργημάτων.

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί πέρυσι τη Μεγάλη Παρασκευή (6 Απριλίου 2018) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου οι οποίοι και «περίμεναν» τον αλλοδαπό στο λιμάνι. Μετά την αποβίβασή του, τον συνέλαβαν!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο αλλοδαπός είχε έρθει στο νησί από τον Πειραιά με πλοίο της γραμμής κρατώντας μία βαλίτσα στα χέρια του. Μόλις αποβιβάστηκε, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που διενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν.

Σε έρευνα που έγινε στη βαλίτσα του 24χρονου διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν ρούχα και προσωπικά αντικείμενα αλλά 5 κιλά και 85 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Τα ανευρεθέντα ναρκωτικά μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο και ακτοπλοϊκό εισιτήριο που κατείχε ο 24χρονος, κατασχέθηκαν ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Μετά την απολογία του ο 24χρονος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Πηγή: rodiaki.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης