Πολιτική

Ρουσόπουλος: Η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές

Την εκτίμηση ότι η ΝΔ θα κερδίσει σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν το 2019 και ότι στις εθνικές εκλογές θα πετύχει την αυτοδυναμία, εξέφρασε ο πρώην υπουργός της ΝΔ και υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, Θεόδωρος Ρουσόπουλος στην τηλεοπτική αντιπαράθεσή του με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, στην εκπομπή «Η επόμενη Μέρα» στην ΕΡΤ.

Σε μία έντονη συζήτηση ο κ. Ρουσόπουλος υποστήριξε ότι η οικονομία επιβραδύνθηκε επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση συνομιλεί με την τρόικα, κάτι που σηματοδοτεί ότι δεν έχουμε βγει ουσιαστικά από τα μνημόνια. "Μετά από 4 χρόνια φτάσαμε να είμαστε εκεί που ήμασταν όταν έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουσόπουλος.

Στο θέμα των προσλήψεων, ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε ότι στην υγεία και στην παιδεία η ΝΔ θα δώσει προτεραιότητα. Σημείωσε δε ότι την χώρα δεν θα την σώσει η πολιτική των επιδομάτων, γι αυτό και ο πρόεδρος της ΝΔ έχει δεσμευτεί ότι από τον πρώτο μήνα της διακυβέρνησής του θα μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές. Στόχος είπε, είναι η προσέλκυση επενδύσεων, η βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος, η δημιουργία θέσεων εργασίας, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα μειωθεί ο κατώτερος μισθός.

Για τα εκλογικά αποτελέσματα ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε ότι οι δημοσκοπήσεις οδηγούν στο συμπέρασμα της βέβαιης νίκης της ΝΔ σε όλες τις κάλπες, το εύρος της οποίας θα φανεί στις εκλογές. Πρόσθεσε ότι στις εθνικές εκλογές θα υπάρξει αυτοδυναμία της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...