Κοινωνία

Ράγισαν καρδιές στον Ν. Κόσμο: Αφησαν παιδικά παπούτσια και λουλούδια στον τόπο της τραγωδίας (εικόνες)

Λίγα λουλούδια. Μερικά κεράκια. Και δίπλα ένα ζευγάρι λευκά κοριτσίστικα παπουτσάκια. Αφιερωμένα σε ένα παιδί που δεν θα τα φορέσει ποτέ. Θα μπορούσε να τρέξει φορώντας τα, να τα λιώσει παίζοντας και να τα πετάξει τελικά, αφού θα είχε μεγαλώσει και δεν θα του έκαναν πια.

Τα λευκά παπουτσάκια στο πεζοδρόμιο της οδού Ποριώτη στον Νέο Κόσμο συμβολίζουν με ανατριχιαστικό τρόπο ότι το παιδί για το οποίο προορίζονταν κατέληξε σ' αυτό ακριβώς το σημείο έχοντας κάνει πορεία θανάτου με απόφαση που πήρε η μάνα του. Η μικρή Έφη, που άφησε την τελευταία της πνοή στις 5.40' χθες το απόγευμα όταν απέβησαν άκαρπες οι προσπάθειες των γιατρών να τη γλιτώσουν, είχε κλάψει, είχε αναζητήσει τον μπαμπά της την ώρα που η μαμά της την κρατούσε έξω από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Ποριώτη στον Νέο Κόσμο.

Το κλάμα του παιδιού και οι φωνές του ότι ήθελε τον μπαμπά του στοιχειώνουν τη γειτονιά. Δεν υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης. Και τα ερωτήματα είναι δύο: Γιατί έγινε ό,τι έγινε το ένα. Και αν μπορούσε να είχε αποτραπεί, το άλλο.

nkosmos0

Λίγη ώρα μετά την αδιανόητη τραγωδία στο Νέο Κόσμο, το απόγευμα της Τρίτης αστυνομικοί  έχουν αποκλείσει το δρόμο

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...