Κοινωνία

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο αυτοκίνητο ένα… φίλτρο καφετιέρας

Τα φίλτρα του γαλλικού καφέ είναι φτηνά και μπορείς να τα προμηθευτείς με τη σέσουλα, ακόμα κι αν δεν πίνεις καφέ.

Γιατί μπορείς να κάνεις πολλά και διάφορα με τη βοήθειά τους, όπως να κρατήσεις το εσωτερικό του αμαξιού καθαρό αφαιρώντας σκόνη, βρομιές και λεκέδες!

Όλοι ξέρουμε πως το ταμπλό του αυτοκινήτου μας έχει αυτή την κακιά συνήθεια να τραβά τη σκόνη σαν μαγνήτης. Και τίποτα δεν είναι ιδανικότερο για το καθάρισμά του από το φίλτρο του γαλλικού, καθώς αποτελείται από ανθεκτικές και απορροφητικές ίνες χαρτιού που απορροφούν τα πάντα εντός τους.

Το μαγικό γίνεται ως εξής: αλείφεις ελάχιστη ποσότητα ελαιόλαδου (ή φυτικού λαδιού) στο φίλτρο του καφέ και περνάς κατόπιν όλη την κονσόλα του αυτοκινήτου, επιμένοντας στους λεκέδες.

Ακόμα και στα δερμάτινα καθίσματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά και κατά μήκος της πόρτας. Αλλά και χωρίς λάδι εφαρμόζεις τη μέθοδο, ως καταπληκτικό ξεσκονόπανο για την αφαίρεση της σκόνης του ταμπλό.

Αυτό προτείνει η ιστοσελίδα Pop Sugar για ξεσκόνισμα ή γυάλισμα της κονσόλας, ενώ το Life Hacker συνιστά άλλη μια χρήση του φίλτρου με νερό και λευκό ξίδι (ή κάποιο καθαριστικό), για την αφαίρεση λεκέδων και κηλίδων.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης