Πολιτική

«Πόρτα» από Γιαννάκη για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδει τελικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Η πρόταση έγινε στον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα, αλλά η απάντηση ήταν τελικά αρνητική.

Αρνητική απάντηση έδωσε και η Χάρις Αλεξίου, σύμφωνα με πληροφορίες, που βολιδοσκοπήθηκε από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Η επίσημη απάντηση του Παναγιώτη Γιαννάκη δόθηκε και επισήμως στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αναλάβει να καταρτίσουν τα ψηφοδέλτια, ενώ νωρίτερα σήμερα έκανε και δήλωση στα Παραπολιτικά:

«Δεν συμμετέχω σε πολιτικά δρώμενα, παρά μόνο σε αθλητικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι απόψε ανακοινώνεται η δεύτερη δόση των ονομάτων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, μετά το φιάσκο με την Μυρσίνη Λαΐζου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ευρωψηφοδέλτιο αναμένεται τελικά να συμμετάσχουν ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, ο επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαληςη Έλενα Κουντουρά (αν και είναι πιθανό η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της να γίνει με το επόμενο τμήμα υποψηφίων), η Μαρία Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ) από την πρωτοβουλία της «Γέφυρας» και ο καθηγητής Μιχάλη Σπουρδαλάκης, που είχε οριστεί επικεφαλής του διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...