Κοινωνία

Πτώση γυναίκας στο «Mall»: Μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά την είδαν να πέφτει στο κενό

Τι έδειξαν οι κάμερες του εμπορικού κέντρου

Από μία πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου οι αστυνομικοί είδαν πως την στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 45χρονη Ελληνίδα που έπεσε νωρίτερα το βράδυ στον εσωτερικό χώρο από τον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου Mall στο Μαρούσι.

Το περιστατικό συνέβη 10 λεπτά πριν τις 9 το βράδυ μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που υπέστησαν σοκ από αυτό που είδαν. Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Αστυνομίας για να διερευνηθούν τα αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού.

Ένας γιατρός που ήταν παρόν και προσπάθησε να της παράσχει τις Πρώτες Βοήθειες, διαπίστωσε πως δεν είχε σφυγμό, κάτι που διαπιστώθηκε και από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου απλά, επίσης διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από μία πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου, οι αστυνομικοί είδαν πως την στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει.

Αυτό μοιραία κάνει τις Αρχές να εξετάζουν σοβαρά πλέον τον ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, κάτι που βεβαίως θα διαπιστωθεί πλήρως από την συνέχεια της έρευνας για το τραγικό περιστατικό.

Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν η Φωτεινή Δάρρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...