Εκκλησία της Ελλάδος

Πρόσκληση για την υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Οδηγητρίας και Ελεούσης του Τιχβίν

Με μία μεγάλη εορταστική εκδήλωση θα γίνει η υποδοχή της ιεράς εικόνος της Παναγιάς του Τιχβίν της Ρωσίας στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δήμου Αττικής.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟY ΤΙΧΒΙΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Με πνευματική χαρά, δοξάζουσα και αινούσα τον 'Αγιο Τριαδικό Θεό, η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Τελετή Υποδοχής της ιεράς και σεβασμίας Εικόνος της Παναγίας Οδηγητρίας και Ελεούσης του Τιχβίν της Ρωσίας (παλαιού αντιγράφου του 1700), που θα γίνει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δήμου Αττικής, την Κυριακή Γ Νηστειών 31 Μαρτίου 2019, ώρα 630 απογευματινή. Θα ακολουθήσει Κατανυκτικός Εσπερινός, Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο και Αγιασμός χοροστατούντος του Θεοφ. Επισκόπου Φαναρίου, Γενικού Διευθυντού της Αποστολικής Διακονίας.

Καθημερινά, από την Δευτέρα 1 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 12 Απριλίου, θα τελούνται με πρόγραμμα Όρθρος- Θεία Λειτουργία, Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία (πρωϊνή και εσπερινή), Ιερά Παράκληση, Ευχέλαιο και η Ακολουθία των Χαιρετισμών.

Οσοι ιερείς επιθυμούν να διοργανώσουν με τις ενορίες τους προσκυνηματική επίσκεψη, δύνανται να λάβουν μέρος στις Ιερές Ακολουθίες.

Ο ναός θα παραμένει ανοικτός από 6η πρωϊνή - 9η βραδυνή.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 210/7272305, fax: 210/7272310, email: [email protected]

Για το πρόγραμμα και την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ