Πολιτική

Πρόκληση Βέμπερ προς Μητσοτάκη: Να σας βλέπω να κόβετε την γραβάτα σας

Ποιος είπε ότι οι πολιτικοί δεν έχουν χιούμορ; Η πλάκα ανάμεσα σε Βέμπερ και Μητσοτάκη που δεν περνάει απαρατήρητη.

Πρόσκληση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη να... κόψει τη γραβάτα του με ψαλίδι απηύθυνε ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάνφρεντ Βέμπερ.

Ο Βαυαρός πολιτικός δημοσίευσε, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, ένα πρωτότυπο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter θέλωντας να επισημάνει τις μισθολογικές διαφορές που εξακολουθούν να υφίστανται στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανάμεσα στα δυο φύλα. Χαρακτηριστικά, ο κ. Βέμπερ εμφανίζεται να μέτρα το μηκος της γραβάτας του το οποίο υπολόγισε στο ένα μέτρο και σαράντα εκατοστά.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν κόβει με ένα ψαλίδι 23 εκατοστά από αυτήν. Το συγκεκριμένο μήκος αντιστοιχεί στο 16,5%, οσο δηλαδή υπολογίζεται το ποσοστό της μισθολογικής διαφοράς για τις γυναικες στην ΕΕ που εκτελούν ίδια εργασία με τους άνδρες.

Μάλιστα ο κ. Βεμπερ αποφάσισε να προσκαλέσει τον «φίλο» του και αρχηγό της Νεας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, να πράξει το ίδιο.

https://twitter.com/ManfredWeber/status/1103970017610268672

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...