Οικονομία

Πρόεδρος Attica Bank: Εισαγγελική εντολή στην ΤτΕ για να του παραδοθούν τα αιτούμενα έγγραφα

Ο πρόεδρος της Attica Bank και καθηγητής κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης, αιτείται να του χορηγηθούν αντίγραφα των δημοσίων εγγράφων αναφορικά με τις αποδιδόμενες σε εκείνον παραλείψεις και παράνομες πράξεις.

Ο Πρόεδρος της Attica Bank Καθηγητής Π. Ρουμελιώτης, μετά την άρνηση των αρμοδίων στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος να θέσουν υπόψη του τα έγγραφα και το φάκελο που να δικαιολογούν τα όσα σε βάρος του καταμαρτυρούν με την «όλως αόριστη και ατεκμηρίωτη κλήση του σε ακρόαση», όπως έχει υποστηρίξει, προσέφυγε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον εισαγγελέα, ο οποίος, κατά τις ίδιες πηγές, διέταξε τους εκπροσώπους της Τράπεζας της Ελλάδος να του χορηγήσουν αντίγραφα όλων των εγγράφων που ζήτησε από τους κ. κ. Στουρνάρα και Παντελιά, και περιέχονται στο σχετικό διοικητικό τους φάκελο, πριν εμφανιστεί για ακρόαση ενώπιον του αρμοδίου οργάνου της ΤτΕ.

Όπως είχε αναφέρει, κατά πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην αίτησή του για την έκδοση εισαγγελικής παραγγελίας, παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις του προς το διευθυντή της Διεύθυνσης Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της ΤτΕ Σ. Παντελιά και άλλους υπαλλήλους, να του χορηγηθούν αντίγραφα των δημοσίων εγγράφων αναφορικά με τις αποδιδόμενες σε εκείνον παραλείψεις και παράνομες πράξεις, τα εν λόγω στελέχη της ΤτΕ αρνούνταν να του τα παράσχουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...