Αθλητισμός

Προκριματικά Εuro 2020: Αυτή είναι η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα ματς με Λιχτενστάιν και Βοσνία

H Εθνική ομάδα μπαίνει στο… χορό των προκριματικών του Euro 2020 και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της.

Η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει το Λιχτενστάιν (23/3, Βαντούζ) και την Βοσνία (26/3, Ζένιτσα) στο πλαίσιο των δυο πρώτων αγωνιστικών και φυσικά θέλει να αποσπάσει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς, προκειμένου να έχει κάνει μια καλή αρχή για την κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων στον όμιλό της, που δίνει εισιτήριο για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης, για τα δυο αυτά παιχνίδια επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές και υπάρχουν ονόματα – εκπλήξεις όπως ο Βαλεριάνος του Άρη και οι Μαυρίας – Κολοβός της Ομόνοιας, ενώ δεν κάλεσε τον Τσιμίκα του Ολυμπιακού, τον Λαμπρόπουλο της ΑΕΚ και τον Λημνιό του ΠΑΟΚ που θα ‘ναι με την Ελπίδων. Τερματοφύλακες κλήθηκαν οι Μπάρκας, Πασχαλάκης και Βλαχοδήμος, ενώ θυμίζουμε ότι υπάρχουν απώλειες όπως οι Μανωλάς, Τοροσίδης, Ρέτσος και Πέλκας.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα, 18 Μαρτίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 18:30, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους και για το φίλαθλο κοινό.

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής:

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Κουλούρης, Δώνης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...