Πολιτική

Ποια είναι η υποψήφια δήμαρχος Αθήνας που ανακοίνωσε η ΛΑΕ (εικόνα)

Ανακοινώθηκε σήμερα η υποψηφιότητα για Δήμαρχος της Αθήνας της Αυγή Θεοδόση στα πλαίσια μιας ευρείας ενωτικής πρωτοβουλίας η οποία έχει αναπτυχθεί στην Αθήνα

Με στόχο τη συγκρότηση ενωτικού, αγωνιστικού ψηφοδελτίου σε αντιμνημονιακή κατεύθυνση με ριζοσπαστικά, αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, για την αναβάθμιση της πόλης και  της ποιότητας της ζωής των πολιτών, την προάσπιση των δημόσιων χώρων, την προστασία του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος και την συμμετοχή των πολιτών στην διεύθυνση της πόλης και την επίλυση των προβλημάτων της.

Ο λόγος γίνεται για ένα ψηφοδέλτιο που θα στηριχτεί στην κοινωνική συμμετοχή και στους κοινωνικούς αγώνες, που θα είναι η φωνή των πολιτών στο δήμο και κυρίως η φωνή των πλατιών λαϊκών στρωμάτων και των καθημερινών «αόρατων» ανθρώπων της πόλης μας.

Παραθέτουμε συνοπτικό βιογραφικό της Υποψήφιας Δημάρχου Αυγής Θεοδόση

Η Αυγή Θεοδόση Γεννήθηκε στην Ήπειρο, στη Γλύκη Θεσπρωτίας

Απόφοιτος της σχολής Εργοδηγών  Δομικών Έργων

Διευθυντικό στέλεχος της Εμπορικής Τράπεζας

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών

Πολιτική και Κοινωνική Δράση

Δραστηριοποιείτε στο μαζικό κίνημα – παιδεία, γυναικείο κίνημα και στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Εργάσθηκε για την διάσωση των ελεύθερων χώρων – ΦΙΞ, Πατησίων, Βίλλα Δρακοπούλου, Θερμίδα, Εριουργία, κ.α. και για την προστασία της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

Πρωτοστατεί για την διάσωση και αξιοποίηση του εργοστασίου της COLUMBIA και αγωνίζεται με τα υπόλοιπα μέλη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ. Στόχος της προσπάθειας, να γίνει Δημόσιο Μουσείο της Ελληνικής Μουσικής και Δισκογραφίας και χώρος πολιτιστικής δημιουργίας.

Εκλέχτηκε για δυο θητείες Δημοτικός Σύμβουλος στο 5ο Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Μαχητικά υπερασπίστηκε τη θεσμική και οικονομική αναβάθμιση των Διαμερισματικών Συμβουλίων.

Υπήρξε στέλεχος του ΚΚΕ

Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

Υποψήφια Βουλευτής στην Α’ Αθηνών

Υπήρξε μέλος στο Εθνικό Συμβούλιο Δημόσιας Διοίκησης και στην Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Γυναικών Ηπείρου

Μέλος της πολιτικής Επιτροπής της ΛΑ.Ε

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...