Διατροφή

Πιείτε αυτό πριν πάτε για ύπνο και θα πάθετε πλάκα με τα αποτελέσματα!

Θα το κάνετε άμεσα!

Αυτό το θαυματουργό ποτό θα αφαιρέσει ότι έχετε φάει κατά τη διάρκεια της ημέρας;

Λοιπόν ναι, και είναι πολύ απλό – απλά πρέπει να φτιάξετε αυτό το σούπερ-υγιεινό ποτό, πιείτε το πριν πάτε για ύπνο, και το πρωί, θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Και, πιστεύω επίσης ότι θα εκπλαγείτε από ένα άλλο πράγμα – όταν σας πούμε ότι αυτό το σούπερ-υγιεινό σπιτικό ποτό θα σας βοηθήσει επίσης να αυξήσετε το μεταβολισμό σας, να καθαρίσει το σώμα σας από όλες τις βλαβερές τοξίνες και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, καθώς και το λίπος γύρω από την περιοχή της κοιλιάς σας.

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό το επίμονο λίπος της κοιλιάς, θα πρέπει να ξεκινήσετε την άσκηση και να τρώνε υγιεινά τρόφιμα.

Κυρίες και κύριοι, εδώ είναι η συνταγή για ένα απίστευτο σπιτικό φυσικό ποτό, το οποίο περιέχει 3 εξαιρετικά αποτελεσματικά για την καύση λίπους συστατικά: λεμόνι, τζίντζερ και μαϊντανό!

Αυτό το σπιτικό ποτό είναι πολύ απλό και εύκολο να γίνει. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

1 λεμόνι

Μια χούφτα μαϊντανό

1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ

1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι

1 ξύλο κανέλας ή 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας

Μισό λίτρο νερό

Οδηγίες:

Όπως είπαμε, είναι πολύ απλό! Απλά πρέπει να βάλουμε όλα τα υλικά που αναφέρονται παραπάνω σε ένα μπλέντερ και να ανακατέψουμε καλά! Πώς να το χρησιμοποιήσετε: όπως αναφέραμε και πριν, πρέπει να πίνετε το χυμό αυτό κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο και θα ξυπνάτε κάθε πρωί με λιγότερο βάρος!

Πηγή: extranews.club

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...