Στρατός Ξηράς

Παραίτηση του Στρατηγού Τερζάκη, Κλαδάρχη του Ε’ Κλάδου των Πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ

Αιφνιδιαστική η παραίτηση του Υποστράτηγου Τερζάκη, ο οποίος είχε τοποθετηθεί επικεφαλής του Ε’ Κλάδου πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ.

Η παραίτησή του ήρθε, σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr μετά από αιφνιδιαστική παρέμβαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ υπέρ συγκεκριμένων προσώπων.

Η παρέμβαση έγινε μια εβδομάδα αφού είχε εγκρίνει την τοποθέτηση των διευθυντών όπως είχε εισηγηθεί ο υποστράτηγος Τερζάκης. Η αρχική τοποθέτηση έγινε με την υπογραφή του ίδιου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Πτεράρχου Χριστοδούλου.

Άγνωστο τι μεσολάβησε όμως και ήρθε τώρα να αλλάξει την αρχική του απόφαση και αναιτιολόγητα να επιβάλλει αλλαγές προσώπων στις διευθύνσεις του Κλάδου.

Κάποιοι αναφέρουν ότι η παρέμβαση αφορούσε συγκεκριμένο Ταξίαρχο ο οποίος επιθυμούσε διακαώς να αναλάβει συγκεκριμένη διεύθυνση, κάτι που έβρισκε αντίθετο τον υποστράτηγο Τερζάκη που ήταν ο Κλαδάρχης.

Μάλιστα με δεδομένο ότι είχαν γίνει και οι τοποθετήσεις την περασμένη εβδομάδα, είναι περίεργη η νέα παρέμβαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Ο υποστράτηγος θεώρησε ότι ο αρχηγός τον ακυρώνει κι έτσι υπέβαλε την παραίτησή του. Μάλιστα έσπευσε να την πρωτοκολλήσει ώστε να είναι αδύνατη η απόσυρσή της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ