Κόσμος

Πίτσες για όλους λόγω καθυστερήσεων - Ο πιλότος ίνδαλμα!

Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει συχνά. Ο πιλότος έδειξε έμπρακτα τη συγγνώμη του προς το επιβατικό κοινό.

Ο λόγος για έναν πιλότο της Air Canada, που εκτελούσε το δρομολόγιο Τορόντο – Χάλιφαξ την περασμένη Δευτέρα, 4 Μαρτίου. Ωστόσο, λόγω των δυσμενών συνθηκών, το αεροσκάφος αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί στην πόλη Φρέντρικτον, στο Νιου Μπράνσγουικ.

Η πτήση ήταν γεμάτη από επιβάτες, ενώ το αεροσκάφος ήταν κολλημένο στον χιονισμένο διάδρομο. Τότε, ο πιλότος έκανε την κίνηση ματ, που δεν ήταν άλλη από το να παραγγείλει 23 πίτσες, με τόπο παράδοσης την είσοδο του αεροπλάνου.

Το εστιατόριο Minglers Restaurant and Pub στο Oromocto έλαβε την παραγγελία, με τον διευθυντή να συμφωνεί να παραδώσει τις πίτσες σε περίπου 90 λεπτά. Μάλιστα, άτομα από το εστιατόριο ανέφεραν ότι τόσο το προσωπικό, όσο και οι διανομείς γελούσαν όλο το βράδυ με την ασυνήθιστη παραγγελία.

Μάλιστα, δύο άτομα από το πλήρωμα του αεροπλάνου διένειμαν την πίτσα στους επιβάτες.

https://twitter.com/bill_karsten/status/1102735256120102912

Η κίνηση του πιλότου προφανώς και ικανοποίησε τους επιβάτες, που τον επαίνεσαν τόσο για την πρωτοβουλία, όσο και για το γεγονός ότι τους κρατούσε ενήμερους καθ' όλη τη διάρκεια της καθυστέρησης.

Ο πιλότος φαίνεται ότι ήταν ιδιαίτερα ευγενικός καθώς την επομένη, τηλεφώνησε στο εστιατόριο για να τους ευχαριστήσει για τη βοήθειά τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...