Κοινωνία

Πέντε εναλλακτικές για να μην σας χτυπάνε τα παπούτσια - Δοκιμασμένα πράγματα (Βίντεο)

Είναι τρομερά επίπονο και ο πόνος διαρκεί για μέρες. Πώς λοιπόν, μπορείτε να το αποφύγετε;

Πόσες φορές σου έχει τύχει να σε «χτυπάνε» τα παπούτσια που φοράς; Ειδικά όταν τα έχεις μόλις αγοράσει που το υλικό τους είναι πιο σκληρό από ποτέ, είναι μερικά ζευγάρια που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τραυματίσουν το σημείο πάνω από τη φτέρνα σου. Μερικές φορές μπορεί ακόμη και να το ματώσουν, κάτι που συνήθως συμβαίνει επειδή η τριβή με το παπούτσι συμβαίνει για πολύ ώρα. Και πώς να το αποτρέψεις όταν έχεις φύγει από το σπίτι και δεν μπορείς να αλλάξεις παπούτσια, οπότε αναγκάζεσαι να μείνεις για ώρες με αυτά, παρά τον πόνο που νιώθεις;

Μη φοβάσαι, όμως. Υπάρχουν τρόποι, με τους οποίους μπορείς να κάνεις κάθε παπούτσι άνετο και «άκακο» και να σταματήσεις τους περιττούς τραυματισμούς.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=QBUCxxip34I

Βάλε μόνη σου ένα «μαξιλαράκι». Υπάρχουν στην αγορά ειδικά προστατευτικά φτέρνας που τα τοποθετείς μέσα στο παπούτσι και πάνω στο σημείο που σου πονάει τη φτέρνα. Έτσι, αυτό δε θα σε «ξαναχτυπήσει» ποτέ.

Φόρα χοντρές ή διπλές κάλτσες. Οι κάλτσες που φοράς συνήθως είναι πολύ πιθανό να έχουν πιο λεπτό ύφασμα από αυτό χρειάζεται για να είναι επαρκές προστατευτικό μεταξύ του παπουτσιού και του ποδιού σου. Γι’ αυτό, επίλεξε ένα ζευγάρι που να αγκαλιάζει σωστά κι αποτελεσματικά το σημείο που τείνει να τραυματίζεται.

Βάλε τη σωστή σόλα. Μία σόλα με σωστή υποστήριξη μπορεί, από τη μία, να κάνει πιο σφιχτό το παπούτσι πάνω στο πόδι σου, περιορίζοντας την έντονη κίνηση μεταξύ τους, και, από την άλλη, να σηκώσει ψηλότερα το πέλμα και να έρχεται μικρότερη επιφάνεια δέρματος σε επαφή με το πίσω μέρος του παπουτσιού.

Επισκέψου τον τσαγκάρη. Ένας ειδικός μπορεί να επέμβει μια και καλή στα παπούτσια σου, είτε ανοίγοντάς τα, είτε τοποθετώντας κάποια ειδική επένδυση στο σημείο που προκαλεί την τριβή του δέρματος του ποδιού.

Βάλε μονωτική ταινία στο σημείο που σε χτυπάει. Αυτή είναι επίσης μία μέθοδος που πολλοί ισχυρίζονται ότι τους έχει σώσει, όμως προσπάθησε να την αποφύγεις αν ο τραυματισμός έχει ήδη αρχίσει να δημιουργείται.
Δες περισσότερες προτάσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...