Κόσμος

Ο «Τουρκοφάγος» στοιχειώνει τους Τούρκους - Στάζει μίσος ο Μπαχτσελί κατά της Δύσης: «Σταυροφόροι ελάτε να σας πνίξουμε, θα εκδικηθούμε»


Eκτός ελέγχου βρίσκονται οι δύο σύμμαχοι στην Τουρκία. Ερντογάν και Μπαχτσελί, κάνουν συνεχώς δηλώσεις για το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Ν. Ζηλανδία, ενώ όπως φαίνεται έχουν μια μανία με την λέξη τουρκοφάγος.

Μάλλον ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος τους έχει στοιχειώσει.

Oι δηλώσεις Μπαχτσελί:

«Ένας βάνδαλος, ένας βάρβαρος πυροβόλησε τους αδερφούς μας την ώρα που αυτοί έκαναν την προσευχή της Παρασκευής. Για μία ακόμη φορά εύχομαι οι θανόντες να έχουν το έλεός του Αλλάχ.

Δεν μας διέφυγε της προσοχής πως πάνω στο όπλο αυτού του άθλιου τρομοκράτη υπήρχε η φράση “τουρκοφάγος”. Εεεεεε σταυροφόροι εδώ είμαστε, ελάτε να σας δούμε. Ελάτε να σας πνίξουμε στο αίμα σας¨.Εεεεεε κατσαπλιάδες που δεν βλέπετε το θέμα της επιβίωσης σε αυτές τις εκλογές πως είστε, καλά είστε ; Δεν αντιληφθήκατε τους σκοπούς των εχθρών των Τούρκων και του Ισλάμ; Τώρα έγινε αντιληπτό γιατί είναι σημαντική η επιβίωση; Έγινε αντιληπτό γιατί οι εκλογές της 31 Μαρτίου αποτελούν εκλογές επιβίωσης;»

Νωρίτερα έκανε δηλώσεις και ο Ερντογάν.

Με νέες εθνικιστικές κορώνες και απειλές «απάντησε» ξανά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα όσα έγραψε για την Τουρκία και συγκεκριμένα για την Κωνσταντινούπολη στο μανιφέστο του ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (18.03.2019) στα Δαρδανέλλια και σε ομιλία του επιτέθηκε σε όσους αποκαλούν την… Ιστανμπούλ, Κωνσταντινούπολη.

«Την «Ιστανμπούλ» δεν θα μπορέσετε να την κάνετε ποτέ Κωνσταντινούπολη. Εμείς είμαστε εδώ και 1000 χρόνια. Όποιος επιχειρήσει να μας απομακρύνει από εδώ, θα φύγει με το φέρετρο του όπως το κάναμε στο παρελθόν», είπε ο Ερντογάν.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας αναφέρθηκε, με τον ίδιο προκλητικό τρόπο, και στο Αιγαίο και στην Κύπρο, σε ό,τι αφορά στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο. «Δοκιμάζουν την υπομονή μας καθώς παραβιάζουν τα δικαιώματα μας. Στο Αιγαίο δοκιμάζουν την υπομονή μας, καθώς προσπαθούν να μας περιορίσουν να μην μπορούμε να πατάμε το πόδι μας», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.
https://twitter.com/abdbozkurt/status/1107689746304765957?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...