Αθλητισμός

Ο Μαρσέλο συμφώνησε με τη Γιουβέντους για 4 χρόνια!

Ο Μαρσέλο συμφώνησε να μετακομίσει το καλοκαίρι στη Γιουβέντους. Ο Βραζιλιάνος σταρ θέλει ν' αλλάξει ομάδα και έχει εκφράσει στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης την επιθυμία να μετακομίσει στην Ιταλία και στο Τορίνο, όπου θα βρει τον καλό του φίλο, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος, μάλιστα, διαδραματίζει και το ρόλο του «μεσάζοντα», προσπαθώντας να πείσει τον διεθνή άσο να τον ακολουθήσει στη Serie A.

Τα δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ αναφέρουν πως η «Γηραιά Κυρία» έχει βρει τη φόρμουλα για την απόκτηση του Μαρσέλο, καθώς προτίθεται να πουλήσει τον Άλεξ Σάντρο, πιθανότατα σε ομάδα της Premier League, με Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι να ενδιαφέρονται, και θα προσφέρει περίπου 50 εκατ. ευρώ στην ισπανική ομάδα για τον 30χρονο διεθνή άσο, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εφημερίδα «La Stampa», η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα θα υπογράψει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια. Ο Μαρσέλο θα έχει ετήσιες απολαβές 12 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος ο χρόνος συμμετοχής του Μαρσέλο είναι αρκετά μειωμένος, όπου μετράει 13 συμμετοχές στην La Liga, έχοντας πετύχει δύο γκολ. Μάλιστα η Ρεάλ έχει βρει ήδη και τον αντικαταστάτη του και πρόκειται για τον Αργεντινό διεθνή μπακ του Άγιαξ, Νίκολας Ταλιαφίκο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ