Κυβέρνηση

Ο Αρκάς κηρύσσει τον πόλεμο στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: «Τα σκίτσα για τον Τσίπρα θα σταματήσουν όταν...»

Πλέον μιλά... ανοιχτά για "πόλεμο" στα "τρολ του ΣΥΡΙΖΑ"! Ο Αρκάς απαντά για την κριτική που δέχεται και δηλώνει πως θα συνεχίσει την κριτική στον πρωθυπουργό.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ο Αρκάς έχει «λανσάρει» το τελευταίο διάστημα μια σειρά από σκίτσα με τα οποία επιτίθεται ευθέως στον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα.

Με την λεζάντα «τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού«, ο γνωστός σκιτσογράφος «φωτογραφίζει» καθημερινά τον Αλέξη Τσίπρα, με σαφή υπονοούμενα για… λατρεία στην καρέκλα, για ψέματα και όχι μόνο.

Όπως γίνεται σχεδόν… στα πάντα στην χώρα μας, επικρατεί μια «ατμόσφαιρα» διχασμού για τα σκίτσα αυτά, αλλά και για όσα σκίτσα «κατακεραυνώνουν» την σημερινή κυβέρνηση.

Οι… μισοί αποθεώνουν τον γνωστό σκιτσογράφο για την σφοδρή κριτική με την οποία επιτίθεται στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο Αρκάς τα… ακούει από τους άλλους μισούς με κύριο επιχείρημα το ότι μόνο… επί ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα της χώρας.

Έτσι, ο Αρκάς αποφάσισε να «μιλήσει». Και όχι με κάποιο σκίτσο. Με μια οργισμένη ανάρτηση, μεταφέρει κάποιες από τις «κατηγορίες» που του προσάπτονται κατά καιρούς και… προτείνει μια συμφωνία, δείχνοντας πως, πλέον, έχει κηρύξει τον «πόλεμο».

Συγκεκριμένα αναφέρει στην τελευταία του ανάρτηση:

««Ο Aρκάς τα παίρνει», « Ο Aρκάς δεν είναι ο Αρκάς», «Ο Aρκάς έχει πουλήσει το όνομά του», «Ο Αρκάς έχει πεθάνει και γράφουν οι κληρονόμοι του» κλπ.Προτείνουμε λοιπόν μια συμφωνία στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: Αν σταματήσουν να λένε ψέματα για τον Αρκά, θα σταματήσει κι ο Αρκάς να λέει αλήθειες για τον πρωθυπουργό«.

Δείτε την ανάρτηση που έχει γίνει στο επίσημο προφίλ που διατηρεί ο Αρκάς στο Facebook

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...