Κοινωνία

Οργή στα Γιαννιτσά για τις προληπτικές συλλήψεις πριν την ομιλία Κουβέλη: «Με προσήγαγαν μαζί με τον ανήλικο γιο μου!»

Μηνύσεις κατατέθηκαν από τους προληπτικά συλληφθέντες στα Γιαννιτσά. Ο κ. Κώστας Πισμισάκης, προσήχθη μαζί με τον γιο του ηλικίας 13 ετών. Ο ίδιος δήλωσε πως γνώριζε για την εκδήλωση, όμως δεν ήταν μέρος αυτής. 

Το πώς βρέθηκε στα κρατητήρια εξήγησε ένας εκ των προληπτικά προσαχθέντων στα Γιαννιτσά, προκειμένου να μην εκφράσουν την αντίθετη άποψή τους με τις κυβερνητικές πολιτικές, με αιχμή τη Συμφωνία των Πρεσπών στον υπουργό Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και Ιωάννη Σηφάκη που θα έδιναν το παρών σε εκδήλωση.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, ο κ.Κώστας Πισμισάκης ανέφερε ότι προσήχθη μαζί με τον ανήλικο γιο του, ενώ έχει καταθέσει μήνυση για την προσαγωγή του.

«Θέλω να δικαστούν αυτοί που έδωσαν την εντολή να μας προσάγουν. Η εντολή δόθηκε από κάποιους μεγάλους και αυτοί εκτέλεσαν. Εγώ εκεί είχα ραντεβού με τον γιο μου, που έγραφε ένα τεστ και τον περίμενα να φύγουμε. Γνώριζα ότι κάτι γινόταν εκεί, αλλά δεν είχα σχέση. Και ούτε ήθελα να έχω σχέση μ' αυτό», σημείωσε ο κ.Πισμισάκης.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχει συμμετάσχει σε άλλες συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία, ωστόσο για εκείνη την ημέρα επανέλαβε ότι είχε ραντεβού με τον γιο του.
Ερωτηθείς, αν το ανήλικο παιδί πέρασε ολόκληρη τη διαδικασία, απάντησε ότι έμεινε στο αστυνομικό τμήμα περίπου μία ώρα και στη συνέχεια ζήτησε να έρθει ταξί, το οποίο και το μετέφερε στο σπίτι του.

https://youtu.be/sDjAdPfEI9w?t=51

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ