Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού μετά τη νέα τιμωρία

Στο χείλος του υποβιβασμού βρίσκεται βαθμολογικά ο Ολυμπιακός μετά τη νέα τιμωρία που του επιβλήθηκε.

Η νέα τιμωρία του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, φέρνει την ομάδα στα όρια του υποβιβασμού, αφού με το συνολικό -12 των πρώτων αποφάσεων του ΑΣΕΑΔ, οι Πειραιώτες βρίσκονται μόλις ένα βαθμό, πάνω από τις ομάδες που υποβιβάζονται.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει ένσταση για την αφαίρεση 6 βαθμών στον Κύπελλο Ελλάδας και μένει να δούμε τι θα κάνει και με τη νέα τιμωρία για το πρωτάθλημα, αλλά μέχρι τότε, η νέα βαθμολογία τον κατατάσσει στην 11η θέση με 23 βαθμούς.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ βέβαια, ακόμη και έτσι δεν πρόκειται να έχει αγωνιστικό πρόβλημα στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όμως έχουν διαμηνύσει ότι δεν θα αγωνιστούν σε κανένα ματς με τους διαιτητές που διεύθυναν τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και άρα, μία νέα τιμωρία τους, μπορεί να βρίσκεται προ των πυλών.

Η απόφαση το ΑΣΕΑΔ για τη νέα τιμωρία του Ολυμπιακού

«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ:
α) Μηδενισμός της ομάδας λόγω του ό,τι από υπαιτιότητά της δεν διεξήχθη προγραμματισμένος αγώνας και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ΕΥΡΩ ενώ ο αγώνας κατακυρώνεται 20 – 0 υπέρ της αντιπάλου, και
β) για μη συμμετοχή της εγκαλουμένης ΚΑΕ από υπαιτιότητα της συνεπεία λόγου μη αναγομένου σε γεγονός ανωτέρας βίας, την ποινή της στέρησης έξι (6) βαθμών και χρηματικού προστίμου οχτώ χιλιάδων (8.000,00) ΕΥΡΩ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ της 17-3-2019».

Η βαθμολογία στη Basket League

1.Παναθηναϊκός 38
2. ΑΕΚ 35
3. Προμηθέας 32
4. Περιστέρι 32
5. ΠΑΟΚ 31
6. Ήφαιστος 30
7. Χολαργός 27
8. Άρης 25
9. Λαύριο 24
10. Πανιώνιος 24
11. Ολυμπιακός 23
12. Κύμη 23
13. Κολοσσός 22
14. Ρέθυμνο 22

*Οι δύο τιμωρίες του Ολυμπιακού είναι ακόμη σε πρώτο βαθμό και δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...