Πολιτική

«Ξαναχτύπησε» η Μεγαλοοικονόμου: Η αγάπη μου για τον πρωθυπουργό είναι πολύ μεγάλη


«Άσε τον Αλέξη και έλα σε μένα», με αυτή την φράση ο Δημήτρης Καμμένος απευθύνθηκε στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στον τηλεοπτικό αέρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η κα Μεγαλοοικονόμου αναφέρθηκε και στον καυγά που είχε με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία λέγοντας: «Δεν θα μου πει η Καββαδία τι θα κάνω». Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου κλήθηκε να απαντήσει στην πρόταση – όχι γάμου – αλλά συμπόρευσης που της έκανε ο Δημήτρης Καμμένος αλλά όπως φάνηκε από τα λεγόμενά της, η αγάπη της για τον πρωθυπουργό είναι πολύ μεγάλη.

Στο ερώτημα τι θα απαντούσε λοιπόν στην πρόταση Καμμένου απάντησε: «Εξαρτάται. Από την αγάπη που έχω στον Αλέξη. Αγάπη πραγματική, πλατωνική. Σαν τον γιο μου, μην παρεξηγηθούμε κιόλας. Είναι το άτομο που με εκφράζει. Αν μου κάνει την τιμή και με συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια θα μπω». Απευθυνόμενη στον Δημήτρη Καμμένο είπε: «Αν δεν με κάνεις αυτοκράτειρα του Βυζαντίου δεν έρχομαι. Θεοδώρα η Μεγάλη». Είπε ακόμα ότι δεν τσακώθηκε ποτέ με την Έφη Καρακώστα. Στο ερώτημα αν θα κατέβαινε υποψήφια με τη ΝΔ είπε όχι. «Τσίπρας και ξερό ψωμί», είπε χαρακτηριστικά. «Θα πάω σπίτι μου, στις επιχειρήσεις μου». Για την Μυρσίνη Λοΐζου είπε: «Εμένα δεν με εκπροσωπεί. Αν την θέλει ο πρωθυπουργός ας την βάλει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ