Αθλητισμός

ΝΒΑ: Εγραψε Ιστορία ο «βασιλιάς» Λεμπρόν -Ξεπέρασε σε πόντους τον θρύλο Μάικλ Τζόρνταν

Mπορεί οι Λέικερς να γνώρισαν μία ακόμα ήττα, αυτή την φορά με 115-99 από τους Νάγκετς στο Λος Αντζελες, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Λεμπρόν Τζέιμς να γράψει ιστορία στο ΝΒΑ.

Ο «βασιλιάς» σημείωσε 31 πόντους, έφτασε τους 32.311 πόντους και ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν (32.292) φτάνοντας στην τέταρτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στο NBA.

Επόμενος στόχος είναι η τρίτη θέση, όπου βρίσκεται ο Κόμπι Μπράιαντ που έχει 33.643. Στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα βρίσκεται ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με 38.387, έχοντας πίσω του δεύτερο τον Κάρλ Μαλόουν με 36.928 πόντους.

Ο διάσημος άσος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση και τόνισε για το μεγάλο αυτό επίτευγμα: «Ηθελα να γίνω σαν τον Τζόρνταν. Να σουτάρω σαν αυτόν, να βγάζω έξω τη γλώσσα μου μετά από κάθε κάρφωμα, να φοράμε τα ίδια παπούτσια. Είναι κάτι σπουδαίο για μένα», ανέφερε σχετικά ο Λεμπρόν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...