Σκοπιανό

Νέο βίντεο με τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο Βαρεμένος στη Μελβούρνη - Δείτε το

Μπορεί να βγήκε εκτός ελληνικών συνόρων όμως η προδοσία του έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη και δέχεται την κατάλληλη αντιμετώπιση.

Ένα νέο βίντεο με τις αποδοκιμασίες κατά του Γιώργου Βαρεμένου στη Μελβούρνη, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την 25η Μαρτίου.

Ουσιαστικά, στο παρακάτω βίντεο αποτυπώνονται οι στιγμές πριν από τη... μάταιη προσπάθεια του Γιώργου Βαρεμένου να μιλήσει από μικροφώνου στους συγκεντρωμένους ομογενείς στις εκδηλώσεις στη Μελβούρνη για την 25η Μαρτίου. Το νέο αποκλειστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ο κ. Βαρεμένος κατέθεσε στεφάνι εν μέσω απίστευτων γιουχαϊσμάτων.

Το μόνο που ακούγεται είναι ένα παρατεταμένο, συνεχές και δυνατό «ουουουουουου» από το συγκεντρωμένο πλήθος των ομογενών. Κάποιος φωνάζει «προδότης», ακούγονται και άλλοι χαρακτηρισμοί, ενώ όταν ο κ. Βαρεμένος επιστρέφει στη θέση του, λίγο πριν πάρει το μικρόφωνο στο χέρι για να απευθυνθεί στους ομογενείς της Μελβούρνης, οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς, Μακεδονία».

https://www.youtube.com/watch?v=diqiGvse8D4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές