Κοινωνία

Μυστήριο με τον θάνατο του δικηγόρου στα Τουρκοβούνια - Το απειλητικό μήνυμα και οι τοξικολογικές εξετάσεις (βίντεο)

Τις απαντήσεις στα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένεια του νεαρού δικηγόρου θα προσπαθήσει να δώσει ο ιατροδικαστής μέσα από την αυτοψία που θα κάνει στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης (13/03).

«Βεβαίως υπάρχουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία εκκρεμούν, γιατί έχει και οι οικογένεια όπως αντιλαμβάνεστε εύλογα ερωτήματα ως προς τα αποτελέσματα αυτά και θεωρώ και πολύ σοβαρό να γίνει και μία αυτοψία από πλευράς μου, για να δω και την τοπογραφία του χώρου», λέει στο STAR η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας του δικηγόρου.

Το βράδυ της Τρίτης (12/03) ο νεαρός δικηγόρος έφυγε τελευταίος από το γραφείο. Έστειλε μήνυμα σε έναν φίλο του πως θα πήγαινε για ποτο ωστόσο μετά δεν απάντησε ξανά σε κανέναν στο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, το διαμέρισμά του ήταν αναστατωμένο ενώ ο αδερφός του που είναι αστυνομικός, είπε ότι βρήκε στο κινητό του τηλέφωνο απειλητικό μήνυμα.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν εάν το μήνυμα αυτό αφορά κάποια επαγγελματική υπόθεση που είχε αναλάβει ή κάτι προσωπικό.

Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν νεαρό πολύ εργατικό και πολύ αγαπητό που ποτέ δεν έδειχνε κάτι να τον απασχολεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...