Κυβέρνηση

Μπαλάφας για τις τουρκικές προκλήσεις: Δεν μας αρέσει η τζάμπα μαγκιά στην εξωτερική πολιτική

«Κάθε άλλο» παρά πολιτική κατευνασμού δεν ασκεί η ελληνική κυβέρνηση απέναντι στην Τουρκία σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα. Όπως είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 «στην κυβέρνηση δεν της αρέσει η τζάμπα μαγκιά στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής».

«Εμείς αντιμετωπίζουμε με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα» τις τουρκικές προκλήσεις πρόσθεσε ο κ. Μπαλάφας εκφράζοντας την εκτίμηση ότι «χωρίς να τις υποτιμάει κανείς (σ.σ. τις τουρκικές προκλήσεις) δείχνουν αυτές οι πρωτοβουλίες ότι γίνονται για εσωτερικη κατανάλωση».

Όσον αφορά το αν η κυβέρνηση θα δώσει δώρο Πάσχα ή άλλες παροχές στο δρόμο προς τις εκλογές ο κ. Μπαλάφας αφού αρχικά παραδέχθηκε ότι «την τριετία ήταν φυσικό να είμαστε ζορισμένοι με πολύ σκληρή εποπτεία» μετά την έξοδο από τα Μνημόνια «ακολουθούμε πολιτική για ανάσες και μέτρα ανακουφιστικά στα λαϊκά και μεσαία στρώματα που χτυπήθηκαν από τα μέτρα όλων των μνημονίων».

«Σε αυτά τα πλαίσια δεν αποκλείεται κανένα από τα μέτρα που λέτε. Κάναμε τον κατώτατο μισθό, τη μείωση ασφαλιστικών εισφορών, δεν κοπήκαν οι συντάξεις που ήταν το ατού της ΝΔ και βγήκαμε στις αγορές. Κρατώντας τις υποχρεώσεις μας, γιατί έχουμε υποχρεώσεις για μεγάλα πλεονάσματα» κατέληξε ο κ. Μπαλάφας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ